Θεσσαλονίκη: Η Αγορά Μοδιάνο θα γίνει ο νέος «παράδεισος» φαγητού (ΦΩΤΟ) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θεσσαλονίκη: Η Αγορά Μοδιάνο θα γίνει ο νέος «παράδεισος» φαγητού (ΦΩΤΟ)Η μακέτα με την εικόνα της νέας Αγοράς Μοδιάνο

«Εδώ που το παρελθόν συναντά το μέλλον. Η Αγορά Μοδιάνο αναγεννάται και αναδεικνύεται σε μία σύγχρονη αγορά τροφίμων, που θα διατηρεί τον χαρακτήρα, τη μορφή και την παλιά της αίγλη». Με αυτό το μήνυμα η Αγορά Μοδιάνο δίνει το μήνυμα της επόμενης ημέρας, η οποία σύμφωνα με όσα προγραμματίζονται θα δώσουν μία νέα πνοή όχι μόνο στην ιστορική αγορά, αλλά σε όλο το κέντρο της πόλης.

«Η Αγορά Μοδιάνο, η «Κεντρική Αγορά της Πόλης», θα αποτελέσει όχι μόνο μία απλή σκεπαστή αγορά, αλλά και χώρο κοινωνικής συγκέντρωσης και επικοινωνίας, που θα αντανακλά τον πολιτιστικό δυναμισμό της πόλης», αναφέρουν οι ιδιοκτήτες δίνοντας μια πρώτη γεύση για την γνωστή Αγορά μετά την προγραμματισμένη ανάπλαση που θα γίνει.

Σύμφωνα με τους ίδιους θα πρόκειται για ένα «πραγματικό παράδεισο για τους λάτρεις του φαγητού, αφού θα στεγάζει υψηλής ποιότητας τρόφιμα, μία πολυπολιτισμική αγορά, που θα συγκεντρώνει μοναδικές γεύσεις και προϊόντα από όλο τον κόσμο, από είδη πρώτης ανάγκης, μέχρι πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα και από τοπικά ελληνικά προϊόντα, μέχρι προϊόντα fair trade και παραδοσιακά προϊόντα από διάφορες χώρες του κόσμου».

Δείτε την μακέτα που δημοσιεύουν.


 

Σημειώνεται πως η Αγορά Μοδιανό ανήκει πλέον στην One Outlet (συμφερόντων Φάις) και σε μικρομετόχους, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει ανανεωμένη το 2022.