Πρόστιμα στη Χαλκιδική σε οδηγό που πέταξε αναμμένο τσιγάρο από το αυτοκίνητο καθώς και σε άλλους ανεύθυνους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πρόστιμα στη Χαλκιδική σε οδηγό που πέταξε αναμμένο τσιγάρο από το αυτοκίνητο καθώς και σε άλλους ανεύθυνους
Πρόστιμα σε οδηγό ο οποίος πέταξε το τσιγάρο του ενώ οδηγούσε καθώς και σε άλλους που θα μπορούσαν από απερισκεψία να ξεκινήσουν πυρκαγιά σε χώρο και χρόνο μεγάλης επικινδυνότητας επιβλήθηκαν από τις Αρχές.
Συγκεκριμένα:

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «στη Χαλκιδική, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για ρίψη αναμμένου τσιγάρου από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή Κρυοπηγή, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Π.Κ. Κασσάνδρας.

Παράλληλα, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για κάπνισμα μελισσών με δείκτη επικινδυνότητας «3» στην περιοχή Καλλάνδρα του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Π.Κ. Κασσάνδρας.

Τέλος, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για χρήση συσκευών έψησης με δείκτη επικινδυνότητας «3» στην περιοχή Πολύχρονο του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Π.Κ. Κασσάνδρας.