Χωρίς προβλήματα και σήμερα η έξοδος για τις παραλίες Χαλκιδικής, Καβάλας και Πιερίας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Χωρίς προβλήματα και σήμερα η έξοδος για τις παραλίες Χαλκιδικής, Καβάλας και ΠιερίαςΧωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με κανονικές ταχύτητες διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου προς τις παραλίες της Χαλκιδικής, της Καβάλας και της Πιερίας.

Στην έξοδο προς Χαλκιδική, δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών. Οι ταχύτητες στην ανηφόρα της Καρδίας είναι φυσιολογικές, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται μόνο στο πολύπαθο ορφανό χιλιόμετρο, στην περιοχή της Ποτίδαιας.

Στο δεύτερο πόδι, αυξημένη είναι η κίνηση στα φανάρια της Γερακινής και της Νικήτης, χωρίς ωστόσο να ταλαιπωρούνται οι οδηγοί.

Για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν το μπάνιο τους στις παραλίες της Καβάλας, μικρές ουρές έχουν σχηματιστεί στα διόδια της Ανάληψης αλλά κυρίως σε αυτά της Ασπροβάλτας, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα.

Όσοι, τέλος, προτιμήσουν την Πιερία για τις βουτιές τους, θα πρέπει να αναμείνουν για λίγη ώρα στα διόδια των Μαλγάρων ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους χωρίς καθυστερήσεις.