ΚΕ.Π.Υγείας του Δήμου Θέρμης: Ενημέρωση για τη σκοπιμότητα του εμβολιασμού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΚΕ.Π.Υγείας του Δήμου Θέρμης: Ενημέρωση για τη σκοπιμότητα του εμβολιασμού


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμης με την ιδιότητα του Συντονιστή της δημιουργίας και αρχικής λειτουργίας του ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Θέρμης, καλεί την Κοινότητα και τους Πολίτες να ενημερωθούν και να διαδώσουν τη σκοπιμότητα του εμβολιασμού. 
Παραθέτουμε την ανοιχτή επιστολή:


ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Προς την Κοινότητα

Η Νεοσύστατη δομή του ΚΕ.Π.Υγείας του Δήμου Θέρμης δημιουργήθηκε για να ενημερωθούν οι πολίτες του Δήμου μας σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση πολλών παθήσεων.

Ξεκινάμε με την πανδημία Covid - 19 που μαστίζει όλη την υφήλιο, προσπαθώντας να ενημερώσουμε τους κατοίκους του Δήμου Θέρμης, για την σκοπιμότητα του εμβολιασμού κατά της νόσησης από τον κορονοϊό .

Αγαπητοί φίλοι, οφείλουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη στην άποψη του επιστημονικού προσωπικού της χώρας μας και όλης της υφηλίου, ότι ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός.

Σας καλούμε να ενημερώσετε όλα τα μέλη σας, να εμβολιαστούν το γρηγορότερο δυνατό, ώστε να επιτύχουμε την ανοσία του συνόλου των πολιτών του Δήμου μας, αλλά και της χώρας μας.

Εμείς ως ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Θέρμης, έχουμε την δυνατότητα και τη θέληση να ενημερώσουμε όσους ακόμη δεν έχουν πεισθεί για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Ελπίζουμε σε άμεσες ενέργειές σας και είμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας για περαιτέρω ενημέρωση.

Με εκτίμηση
Κωσταντίνος Τιτέλης
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμης
Συντονιστής της Δημιουργίας και Αρχικής Λειτουργίας
του ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Θέρμης.

 
Υ.Π. Σας παρακαλούμε εντός μιας εβδομάδας από την λήψη της παρούσης επιστολής να μας στείλετε εγγράφως τις Ενέργειές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ΚΕ.Π. Υγείας Δήμου Θέρμης
Τηλ. Επικοινωνίας : 2310466339 & 15114
e-mail : kep.ygeias@thermi.gov.gr