Παρεμβάσεις στην Κοινότητα Νέας Ραιδεστού από συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης . - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρεμβάσεις στην Κοινότητα Νέας Ραιδεστού από συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης .Σημαντικές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κοινότητα Νέας Ραιδεστού από συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης με στόχο την εξασφάλιση επάρκειας νερού αλλά και την επαναφορά καλής πίεσης.

Συγκεκριμένα στην περιοχή πλησίον του γηπέδου πραγματοποιήθηκε η αντικατάσταση του πίνακα στη Γεώτρηση “Καναβού” με νέο σύγχρονο σύστημα INVENTOR , με εντολή του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου, καθώς υπήρχαν αρκετές επισημάνσεις συμπολιτών μας για χαμηλή πίεση νερού στις οικίες πλησίον του γηπέδου.

Η πίεση με την τοποθέτηση του νέου πίνακα αποκαταστάθηκε πλήρως.


Παράλληλα, από τον Οικισμός Φιλοθέη και σε τμήμα εκτός σχεδίου πλησίον των Λουτρών Θέρμης, δημιουργήθηκε νέο τμήμα αγωγού, 300 μέτρων, έτσι ώστε να επιτευχθεί η επάρκεια νερού και να αποκατασταθεί η πίεση σε σπίτια πλησίον των Λουτρών Θέρμης. 

Οι παρεμβάσεις έγιναν από τον Οικισμό Φιλοθέη και ως το Γηροκομείο Άγιος Γεώργιος.Δεν υπάρχουν σχόλια