Εργασίες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από σήμερα Τρίτη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από σήμερα Τρίτη



Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 27/7 έως και την Παρασκευή 30/7 από τις 6:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ..
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων ως εξής:


– Επί της κεντρικής νησίδας της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα, κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 27/7 έως και την Πέμπτη 29/7.

– Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 30/7.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες, από τις 6:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.