Θ. Παπαδόπουλος: "Ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θ. Παπαδόπουλος: "Ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης"

 


//Ανακοίνωση Δ.Θέρμης:
 
Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης η Αυτοδιοίκηση βρέθηκε δίπλα στους πολίτες, στηρίζοντας με κάθε μέσο που διέθετε, τις πλέον κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Το ίδιο πράττει και κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. 

Από την πρώτη στιγμή που ενέσκηψε η πανδημία ο δήμος Θέρμης έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να προστατέψει τους δημοτικούς υπαλλήλους, αλλά και τους πολίτες. Κράτησε ανοιχτές και με ασφάλεια όλες τις υπηρεσίες του δήμου, διοργάνωσε εκατοντάδες τακτικά τεστ για τους εργαζόμενους στο δήμο και χιλιάδες τεστ με τη βοήθεια του ΕΟΔΥ για τους κατοίκους, σε όλους τους οικισμούς, ενώ μέσω του Κέντρου Διαχείρισης COVID παρείχε συνεχή ενημέρωση και βοήθεια προς τους πολίτες.

Σε αυτή τη φάση της πανδημίας αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες ώστε να αυξηθούν οι εμβολιασμοί για να χτιστεί το τείχος προστασίας που έχει ανάγκη η πατρίδα μας· μέσω της σωστής και έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και της βοήθειας για την προώθηση του κατ’ οίκον εμβολιασμού. 

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος Θέρμης διαθέτει προς την Πολιτεία όχημα και οδηγό για τη μετακίνηση των κινητών ομάδων εμβολιασμού ώστε να δοθεί η δυνατότητα να εμβολιαστούν συμπολίτες μας οι οποίοι δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα. 

Από τη στιγμή που πλέον υπάρχει επάρκεια εμβολίων και επιπλέον, προσφέρεται σε κάθε πολίτη η δυνατότητα επιλογής του εμβολίου, κι όταν έχουμε πλέον στη διάθεσή μας και τις κινητές μονάδες εμβολιασμού, θεωρώ πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ώστε να αποφεύγεται ο εμβολιασμός. Η επιστροφή μας στην κανονικότητα, περνά μέσα από τον εμβολιασμό ο οποίος είναι πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης.