Οι εθελοντές της Καρδίας αντικατέστησαν το κλεμμένο τραπέζι από το πάρκο - "Τώρα αν μπορείτε ελάτε να το πάρετε" λένε... - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι εθελοντές της Καρδίας αντικατέστησαν το κλεμμένο τραπέζι από το πάρκο - "Τώρα αν μπορείτε ελάτε να το πάρετε" λένε...


Για κλοπή ενός ξύλινου τραπεζιού από πάρκο της Καρδίας κάνουν λόγο εθελοντές της περιοχής στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook. Το αυτοσχέδιο τραπέζι είχε τοποθετηθεί στο πάρκο το Φεβρουάριο, μετά από εθελνοντική πρωτοβουλία των κατοίκων και η κλοπή σημειώθηκε χτες. Οι εθελοντές τοποθέτησαν ένα καινούργιο τραπέζι στο ίδιο σημείο.

//Ανακοίνωση:

"Στις 27 Φεβρουαρίου, μεταμορφώσαμε ένα από τα πιο ωραία πάρκα της Καρδίας αυτό με τις πικροδαφνες. Είχαμε τοποθετήσει ένα καρούλι για τραπέζι αφου το τρίψαμε και το βάψαμε. Χθες το τραπέζι έλειπε. Κάποιος προφανώς το ήθελε για την αυλή του σπιτιού του.

Το πιο δύσκολο στον εθελοντισμό δεν είναι να φτιάχνεις όμορφα πράγματα αλλά να τα συντηρείς. Βρήκαμε λοιπόν καινουργιο μέσα σε λίγες ώρες και χθες το απόγευμα το τοποθετήσαμε. Τώρα αν μπορείτε ελάτε να το πάρετε..."