Ερευνα έδειξε ότι κάθε ζώδιο έχει τη δική του... φοβία! Τσέκαρε τη δική σου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ερευνα έδειξε ότι κάθε ζώδιο έχει τη δική του... φοβία! Τσέκαρε τη δική σουΥπάρχουν πολλών ειδών φοβίες σύμφωνα με την ιατρική επιστήμη, άλλες γνωστές και άλλες άγνωστες στους περισσότερους. 
Φυσικά και εννοείται πως η κάθε φοβία θέλει τις συνθήκες της και το κατάλληλο εσωτερικό περιβάλλον για να γεννηθεί, να εκδηλωθεί, να υπάρξει. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες προδιαγραφές, ή προδιαθέσεις, που έχουν να κάνουν με τη ζωδιακή προσέγγιση.

Σίγουρα πρόκειται για μία γενίκευση, αλλά αυτή προκύπτει βάσει των γενικών χαρακτηριστικών των ζωδίων.

Ας δούμε λοιπόν μαζί ποια φοβία θα μπορούσες να αποκτήσεις, ανάλογα με το ζώδιό σου.


ΚΡΙΟΣ
Αρρωστοφοβία: Δεν υπάρχει χειρότερο για τον Κριό από το να νιώσει αδυναμία ή να αρρωστήσει (Asthenophobia).

ΤΑΥΡΟΣ
Νεοφοβία: Δεν θέλει να μπουν νέα δεδομένα στη ζωή του, ούτε να γίνουν αλλαγές στο παραμικρό (Neophobia).

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανιαροφοβία: Έχει διαρκές άγχος μήπως ρουτινιάσει ή βαρεθεί (Cathisophobia)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ερημοφοβία: Το χειρότερο θα ήταν να τον απομονώσουν οι δικοί του άνθρωποι και να χαθεί η οικειότητα μαζί τους (Isolophobia)

ΛΕΩΝ
Κοινωνικοφοβία: Φοβάται πολύ μήπως κάποιο λάθος ή συμπεριφορά του αποκαλυφθεί και τον προσβάλλουν ή τον εξευτελίσουν δημοσίως (Social phobia).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτοφοβία: Φοβάται τον ίδιο του τον εαυτό. Μήπως δεν είναι τέλειος ή δεν χρησιμεύει πουθενά και σε κανέναν (Autophobia).

ΖΥΓΟΣ
Αποφασιστικοφοβία: Τρέμει στην ιδέα ότι θα χρειαστεί να πάρει αποφάσεις, χωρίς να έχει το χρόνο να συμβουλευτεί ή να συζητήσει με κάποιον άλλον (Decidophobia).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προδοσιοφοβία: Λόγω της καχυποψίας του, καταλήγει στον διαρκή φόβο, μήπως τον προδώσουν (Proditophobia).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φιλοφοβία: Η έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία δημιουργεί στον Τοξότη το φόβο, μήπως νιώσει συναισθηματική αδυναμία ή έρωτα για άλλο άτομο (Philophobia).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ατυχιοφοβία: Έχει στόχους, φιλοδοξία και επιμονή, γι’ αυτό φοβάται πολύ, μήπως αποτύχει στις επιδιώξεις του (Atychiphobia).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κλειστοφοβία: Το ανοιχτό του πνεύμα και η αέρινη φύση του, θέλουν άπλα. Το χειρότερό του είναι να στριμωχτεί σε έναν στενό χώρο και να μην έχει διέξοδο (Claustrophobia).

ΙΧΘΥΕΣ
Δυστυχιοφοβία: Ο δικός του κόσμος είναι φτιαγμένος από τη σύνθεση φαντασίας και πραγματικότητας. Αυτό που φοβάται πιο πολύ είναι μήπως γκρεμιστούν τα όνειρά του και γίνει δυστυχισμένος/η (Dystyhiphobia).
Δεν υπάρχουν σχόλια