Τα πιο χειριστικά ζώδια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα πιο χειριστικά ζώδια


Χειριστικοί άνθρωποι: Είναι τοξικοί, μας επηρεάζουν σε τεράστιο βαθμό, έχουν εξαιρετική πειθώ και, εάν το αποφασίσουν, μπορούν να μας κάνουν ό, τι θέλουν.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Σκορπιός

Είναι φιλόδοξοι, παρατηρούν προσεκτικά το χώρο που τους περιβάλλει και δύσκολα εκδηλώνονται. Αναγνωρίζουν τις αδυναμίες μας και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες και θέλουν να έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων, ίσως από φόβο πως εάν δεν το κάνουν, θα πληγωθούν.


Καρκίνος

Δεν είναι ήρεμοι και αισθάνονται χαμένοι, εάν δεν τους επιβεβαιώνουμε διαρκώς όσα σημαίνουν για εμάς. Δεν είναι έμπιστοι, ελέγχουν τα συναισθήματά μας γιατί είναι απελπισμένοι για αγάπη, ενώ συχνά «γαντζώνονται» επάνω μας, από φόβο μην μας χάσουν. Οι Καρκίνοι μπορούν να είναι καταστροφικοί, εάν το θελήσουν.


Δίδυμος

Γοητευτικοί, με πολλά προσωπεία, οι Δίδυμοι κάνουν τα πάντα για να ελέγξουν τους γύρω τους. Προσαρμόζονται χωρίς κόπο στις καταστάσεις, λένε πανέμορφα ψέματα και εμείς τους πιστεύουμε από το πρώτο λεπτό. Είναι γοητευτικοί, κερδίζουν αμέσως την εμπιστοσύνη μας και μας χειρίζονται με τεράστια ευκολία.




Δεν υπάρχουν σχόλια