3 δημοφιλή makeup looks για να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

3 δημοφιλή makeup looks για να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι



Μετά από ένα χρόνο όχι και τόσο διασκεδαστικό, ήρθε η ώρα να απολαύσετε το καλοκαίρι με τα αέρινα φορέματά σας, να συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας πέδιλα και φυσικά να φορέσετε ένα σούπερ μπρόνζερ στο πρόσωπο και το απαραίτητο χρωματιστό κραγιόν για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Αν θέλετε, ωστόσο, η εμφάνισή σας να είναι σούπερ καλοκαιρινή δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις τάσεις του χώρου.

Τα δημοφιλέστερα makeup looks για να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι

Οι ειδικοί, λοιπόν, συστήνουν να προσθέσετε χρώμα στο μακιγιάζ σας, τόσο στα μάτια και στα χείλη όσο και στα ζυγωματικά, για να επιτύχετε μια φρέσκια και σούπερ καλοκαιρινή εμφάνιση.

Ελαφρώς μπρονζέ ζυγωματικά
Για να επιτύχετε το εφέ της ηλιοκαμένης επιδερμίδας, ακόμη κι αν δεν έχετε κάνει τα μπανάκια σας στη θάλασσα, χρησιμοποιήστε ένα foundation με ελαφρώς πιο σκούρο τόνο από το δέρμα σας και ανακατέψτε με την ενυδατική σας κρέμα. 

Εναλλακτικά, προσθέστε 1 ή 2 σταγόνες ορού μαυρίσματος στην κρέμα προσώπου σας για παρόμοιο αποτέλεσμα. Ακόμη, μπορείτε να ενισχύσετε το μαύρισμά σας με ρουζ σε ροδάκινο-πορτοκαλί απόχρωση. 

Τοποθετήστε το στα ψηλότερα μέρη των ζυγωματικών σας και απαλά κατά μήκος της μύτης. Κρατήστε τα μάτια απαλά εφαρμόζοντας το ίδιο προϊόν ελαφρά στα βλέφαρα (ένα bronzer θα λειτουργήσει και εδώ) και γεμίστε τα φρύδια με ένα χρωματισμένο τζελ φρυδιών. 
Ένα ζουμερό βάλσαμο για τα χείλη προσδίδει επιπλέον δροσιά στην όλη εμφάνισή σας.


Φωτεινό eyeliner
Η αντικατάσταση του μαύρου ή καφέ eyeliner σας σε μια φωτεινή απόχρωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βάλετε λίγο χρώμα στις καθημερινές σας εμφανίσεις. 

Το κλειδί είναι να διατηρείτε το υπόλοιπο πρόσωπο φρέσκο και ισορροπημένο. 

Μοβ, μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί και σμαραγδένιο πράσινο στα χρώματα που θα «φορεθούν» πολύ στο eyeliner αυτό το καλοκαίρι.


Το ροζ είναι το χρώμα του καλοκαιριού
Απαλό, έντονο, φούξια, σομόν, όποια απόχρωση του ροζ κι αν επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε πιάσει τον παλμό του καλοκαιριού στο μακιγιάζ. 

Μάλιστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ροζ κραγιόν σας, όχι μόνο στα χείλη, αλλά στα μάγουλα και τα μάτια σας, για μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση.