Στις 2 Οκτωβρίου ξεκινά η Basket League – Με το Super Cup η έναρξη της σεζόν - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στις 2 Οκτωβρίου ξεκινά η Basket League – Με το Super Cup η έναρξη της σεζόνΟ ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την απόφαση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, η οποία θα γίνει στα τέλη του Σεπτέμβρη με τη δεύτερη διοργάνωση του ελληνικού Super Cup.
Το μίνι τουρνουά των 4 πρώτων ομάδων της περασμένης σεζόν θα γίνει 25-26/09 στην Πάτρα και θα ακολουθήσει το “τζάμπολ” της σεζόν στην Basket League, στις 2 Οκτωβρίου.Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε το «τζάμπολ» της σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ να πραγματοποιηθεί το διήμερο 25-26 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου με την διεξαγωγή του θεσμού του Super Cup.

Στο θεσμό που «εγκαινίασε» την προηγουμένη αγωνιστική περίοδο ο Σύνδεσμος θα πάρουν μέρος οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης της περασμένης σεζόν της Stoiximan Basket League (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Λαύριο Megabolt, ΑΕΚ, Προμηθέας).

Το φετινό Super Cup θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Δημήτριος Τόφαλος».

Η έναρξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League ορίστηκε για το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Αποφασίστηκε ακόμη η ανανέωση της συνεργασίας χορηγίας με την κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελοειδών, EKO, η οποία σταθερά βρίσκεται στο πλευρό του ΕΣΑΚΕ από το 2018 και την αναβίωση του θεσμού του All Star Game.
Δεν υπάρχουν σχόλια