Το ιδιαίτερο tease της Microsoft για τα Windows 11 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το ιδιαίτερο tease της Microsoft για τα Windows 11

 

Η παρουσία των Windows 11 πλησιάζει, με τη Microsoft να προσπαθεί να την προωθήσει όσο γίνεται περισσότερο ενόψει της παρουσίασης της 24ης Ιουνίου.
Μάλιστα, για το λόγο αυτό ανάρτησε ένα 11λεπτο video στο YouTube, το οποίο περιέχει μία συλλογή των startup ήχων όλων των εκδόσεων του λειτουργικού, επιβραδυμένη κατά 4.000%.

Τα στελέχη της Microsoft είναι πολύ ενθουσιασμένα για την παρουσίαση της «επόμενης γενιάς των Windows» και αν κρίνουμε από το σημερινό video, θα έχουμε και περισσότερα teasers μέχρι να φτάσουμε στην ημερομηνία παρουσίασης.

Αν και δεν έχει ονομάσει επίσημα ακόμα ως 11 την επόμενη έκδοση των Windows, έχει προσφέρει κρυφές πληροφορίες όπως η εικόνα εξωφύλλου στην οποία το φως που μπαίνει από τα παράθυρα σχηματίζει τον αριθμό 11 ή και από την ώρα της παρουσίασης η οποία θα είναι 11 το πρωί ώρα ΗΠΑ (ET). 

Φυσικά και η διάρκεια του video αποτελεί ένα ακόμα σημάδι για την ονομασία των νέων Windows. Αυτό που γνωρίζουμε έως τώρα είναι πως τα Windows 11 έχουν κωδική ονομασία Sun Valley και βασίζονται αρκετά σε μία «ριζική οπτική ανανέωση των Windows», ενώ μεγάλες αλλαγές έρχονται και στο Windows Store.