Διεύθυνση Καθαριότητας Δ.Θέρμης: Παράκληση προς τους δημότες για τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διεύθυνση Καθαριότητας Δ.Θέρμης: Παράκληση προς τους δημότες για τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων



Από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ανακοινώνεται ότι το τελευταίο διάστημα παρουσιάστηκαν βλάβες σε απορριμματοφόρα οχήματα τα οποία κάνουν την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στην αποκομιδή αυτών των απορριμμάτων από τους μπλε κάδους.
Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ζητεί την κατανόηση των δημοτών. Παράλληλα, παρακαλεί τους δημότες, έως την αποκατάσταση των βλαβών και την ομαλοποίηση της κατάστασης, να αποφεύγουν να αφήνουν τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα εκτός των κάδων και να αναζητούν κάποιον κοντινότερο ο οποίος δεν θα είναι γεμάτος. 
Επίσης, κάνει έκκληση προς τους δημότες, όπου υπάρχει δυνατότητα, τα ανακυκλώσιμα υλικά να φυλάσσονται για λίγο διάστημα εντός της ιδιοκτησίας τους. 
Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης δηλώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του προβλήματος και την αποκατάσταση της ομαλής αποκομιδής των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων. Ευχαριστούμε τους δημότες για την κατανόησή τους και προσβλέπουμε στη συνεργασία τους.