Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης: Αναμόρφωση του ποδηλατόδρομου Θέρμης με οικολογικά χρώματα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης: Αναμόρφωση του ποδηλατόδρομου Θέρμης με οικολογικά χρώματα


Τμήματα του ποδηλατόδρομου Θέρμης έβαψαν μέλη του 
Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Sunrise και σε συνεργασία με τον ΟΣΕΘ με σκοπό την 
προώθηση ήπιων τρόπων μετακίνησης. Η τοπική κοινότητα Ν. Ρυσίου -Ταγαράδων καθώς και ο πρόεδρος του λαογραφικού Συλλόγου Αρετσούς αγκάλιασαν και στήριξαν την κίνηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

//Ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος SUNRISE, το οποίο στοχεύει στην προώθηση ήπιων τρόπων μετακίνησης και στη Θεσσαλονίκη υλοποιεί ο ΟΣΕΘ, μέλη του Τοπικού κύκλου Ν.Ρυσίου -Ταγαραδων του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης του Νέου Ρυσίου μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας Νέου Ρυσίου κ. Γιώργο Δημητριάδη και τον πρόεδρο του λαογραφικού συλλόγου Αρετσούς κ. Σταύρο Καδιανό, συνειδητοποιημένοι με τη βιώσιμη κινητικότητα, έπιασαν τα πινέλα και ανανέωσαν την οριζόντια σήμανση στον ποδηλατόδρομο - χρησιμοποιώντας οικολογικό χρώμα- και ειδικά ανακλαστικά υλικά για ασφαλή μετακίνηση. 

Τα αναγκαία υλικά για την ανανέωση του ποδηλατόδρομου καθώς και τα αξεσουάρ ατομικής προστασίας, παρείχε στους συμμετέχοντες ο ΟΣΕΘ. Συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους, που συμμετείχαν στην ενέργεια αυτή!