Παρατείνεται η διαβούλευση για το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρατείνεται η διαβούλευση για το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Θέρμης

 


Παράταση έως και τη Δευτέρα 28 Ιουνίου «παίρνει» η ηλεκτρονική διαβούλευση για το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Θέρμης, η εκπόνηση του οποίου χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο. 

Με την ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση καταγράφονται οι απόψεις φορέων και πολιτών τόσο σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, όσο και με την χωροθέτηση των σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρονικών Οχημάτων εντός των ορίων του Δήμου Θέρμης. Στόχος του Δήμου Θέρμης είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και χρηστικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ικανού να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών της περιοχής. Τα αποτελέσματα της Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη στον τελικό σχεδιασμό του Δήμου Θέρμης.

Για συμμετοχή στη διαβούλευση κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/LJkKQEbfHWzyB4Bu9

Για να δείτε τον σχετικό χάρτη: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1i7Ljv5j5yMXYfmi9tLfKBzz3pEAz5P50&usp=sharing

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Ως «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» ορίζεται το πρόγραμμα χωροθέτησης δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων κανονικής ισχύος (ήτοι AC ή DC συσκευές ισχύος 3,7 kW έως 22 kW) ή υψηλής ισχύος (AC ή DC συσκευές ισχύος >22kW) και θέσεων στάθμευσης Ηλεκτρικών Οχημάτων, που εκπονείται από τους δήμους εντός των διοικητικών τους ορίων.