Συνελήφθη με ενέργειες του Τμ.Ασφαλείας Θέρμης η γυναίκα που εξαπάτησε κάτοικο περιοχής υποσχόμενη επενδύσεις στο εξωτερικό.... - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνελήφθη με ενέργειες του Τμ.Ασφαλείας Θέρμης η γυναίκα που εξαπάτησε κάτοικο περιοχής υποσχόμενη επενδύσεις στο εξωτερικό....


Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξιχνιάσθηκαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλειας Θερμης έξι περιπτώσεις απάτης σε βάρος ισάριθμων πολιτών. 

Σχηματίσθηκε δικογραφία για άπατες κατα εξακολούθηση, σε βάρος 37 χρονης ελληνίδας, η οποία παρουσιαζόταν ως ιδιοκτήτρια επενδυτικής εταιρείας και με διάφορες προφάσεις έπειθε τους παθόντες να μεταφέρουν κατ’ επανάληψη στους τραπεζικούς λογαριασμούς της, το χρηματικό ποσό των #14.000# ευρώ συνολικά, με σκοπό να επενδυθούν αυτά, σε επενδυτικά προγράμματα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr τους υποσχόταν αποδόσεις πέραν των προβλεπόμενων οικονομικών μεγεθών, προσποιούμενη προκειμένου να πείσει τα θύματα της ότι έχει την ιδιότητα του χρηματιστή μέλους χρηματιστηριακών εταιριών με δραστηριότητα στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και ότι διαθέτει εσωτερική πληροφόρηση για τις επερχόμενες εταιρικές συναλλαγές και κινήσεις μετοχών και κρυπτό-νομισμάτων . 

Όταν οι παθόντες (ενας εκ των οποίων από τη Θέρμη) την υποψιάστηκαν και προκειμένου να τους αποτρέψει από το να καταγγείλουν τις εις βάρος τους άπατες, έστειλε στους παθόντες πλαστά καταθετήρια μέσω γραπτών μηνυμάτων με τα οποία ισχυριζόταν ψευδώς ότι προέβη στην επιστροφή των χρημάτων. 

Η κατηγορούμενη εντοπίσθηκε στην πόλη της Βέροιας και συνελήφθη. 

Από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είναι επιτηρούμενη καθώς στο παρελθόν σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για ίδια αδικήματα. Η έρευνα των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θερμης συνεχίζεται για την ανακάλυψη και άλλων περιπτώσεων απάτης .