Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν θυμώνει - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν θυμώνει



Είναι ένα αποκρουστικό συναίσθημα αλλά αναπόφευκτο. Μπορεί να προσπαθούμε να το κρύψουμε ουρλιάζοντας σε ένα μαξιλάρι σπάζοντας πράγματα, αλλά πάντα έρχεται στην επιφάνεια μέχρι να το λύσουμε.
Μπορούμε να πούμε, με σιγουριά σχεδόν, ότι όλοι μας έχουμε βιώσει ένα τέτοιο δράμα με ένα κοντινό μας πρόσωπο. Αν κοιτάξεις πίσω, στους καυγάδες στους οποίους συμμετείχες και σκεφτείς τα ζώδια των ανθρώπων που ήταν έξαλλοι τότε θα μπορέσεις να εξηγήσεις πολλά. Το καθένα αντιδρά με τον δικό του μοναδικό τρόπο ακόμα και όταν θυμώνει.

Κριός
Όταν είναι θυμωμένος μαζί σου, δεν θα κρατηθεί. Θα εκραγεί αμέσως, θα σου δείξει την οργή του και θα νιώσεις ανυπεράσπιστη. Χωρίς να μασήσει τα λόγια του θα σου πει ακριβώς πώς αισθάνεται. Ευτυχώς αυτά τα τα ξεσπάσματα δεν κρατάνε πολύ. Είναι γνωστό ότι ο Κριός είναι ευερέθιστός αλλά πάντα έρχεται στα λογικά του. Μπορεί μάλιστα να ζητήσει και συγγνώμη για την έκρηξή του.

Ταύρος
Κρατά τον θυμό του υπό έλεγχο, τον αγνοεί και συμπεριφέρεται σαν να μη τον νοιάζει μέχρι που η οργή του γίνεται τόσο έντονη που δεν μπορεί να την κρύψει. Σε αυτή τη φάση έχουν χαθεί όλα τα στοιχήματα. Θα ξεστομίσει κάθε λόγο για τον οποίο είναι θυμωμένος μαζί του μέχρι να μείνει από ανάσα. Του παίρνει πολύ χρόνο να φτάσει σε αυτό το σημείο και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να απαλλαγεί από την ένταση.

Δίδυμος
Όταν ένας Δίδυμος είναι θυμωμένος μαζί σου σε κάνει κομματάκια με τα λόγια. Είναι ικανός να σου πετάξει τόσο σκληρές και έξυπνες προσβολές που μπορεί να σε στοιχειώνουν για πάντα. Το πιο τρομακτικό κομμάτι είναι πως δεν θα σου φωνάξει καν. Ένας θυμωμένος Δίδυμος έχει την ικανότητα να είναι ήρεμος και συγκροτημένος ενώ στρίβει το μαχαίρι, σίγουρος ότι πέρασε το μήνυμα.

Καρκίνος
Όταν νευριάσεις έναν Καρκίνο, πληγώνεις τα συναισθήματά του. Θα προσέξεις ότι είναι πιο κακόκεφος από ότι είναι συνήθως και μπορεί και γκρινιάρης. Αν τον πιέσεις, θα ξετυλίξει όλα όσα σου κρατάει και σίγουρα θα βουρκώσει (αν δεν ξεσπάσει σε κλάματα). Αν ο Καρκίνος νιώθει ότι δεν ξέρεις πόσο τον έχεις πληγώσει θα ξεσπάσει μέχρι να το καταλάβεις. Επίσης, καλή τύχη στο να τα ξαναβρείτε. Είναι από αυτούς που κρατά κακία.

Λέων
Φιλική προειδοποίηση: Αν εκνευρίσεις έναν Λέοντα, περίμενε μια εκρηκτική σκηνή. Δεν έχει σημασία αν είστε στη βιβλιοθήκη ή το super market, οι άλλοι θα σταματήσουν ότι κάνουν για να δουν την “παράσταση”. Είναι απόλυτα απορροφημένος στο δικό του δράμα που δεν θα προλάβεις να πεις ούτε λέξη. Αν περιμένεις να ζητήσουν συγγνώμη στη συνέχεια για αυτή τη συμπεριφορά, μάταια.

Παρθένος
Έχει μια πολύ συγκεκριμένη οπτική για το τι είναι σωστό και λάθος που θυμώνει συχνά. Απλά τις περισσότερες φορές το καταπίνει και το αφήνει να τον κατατρώει μέσα του από το να αφήσει να επηρεάσει τον κόσμο. Φυσικά και είναι άνθρωπος και όταν πονάει τόσο πολύ που δεν αντέχει, θα εκραγεί πάνω σου. Πιθανότατα να είναι ακόμα θυμωμένος για κάτι που του έκανες μήνες πριν που αμυδρά θυμάσαι.

Ζυγός
Από τη στιγμή που ο Ζυγός σιχαίνεται την αντιπαράθεση, θα προτιμήσει να εκφράσει το θυμό του με παθητικοεπιθετική συμπεριφορά. Δεν του αρέσει να δημιουργεί άσχημες καταστάσεις ή δράματα οπότε θα σε κάνει να υποφέρεις αργά με συγκρατημένο ενδιαφέρον ή μέσα από τη σιωπή. Θα επιτρέψουν στην έντασή τους να ξεδιπλωθεί μόνο όταν τελικά ρωτήσεις τι πάει λάθος.

Σκορπιός
Αν είσαι τόσο ανόητη που θα θυμώσεις έναν Σκορπιό, τότε καλή τύχη. Θα σε κάνει να εύχεσαι να μην είχες γεννηθεί με την κοφτερή ματιά του και την ικανότητά του να εντοπίζει τις πιο βαθιές σου ανασφάλειες και να τις χρησιμοποιεί εναντίον σου. Ξέρεις βαθιά στην καρδιά σου ότι ένας Σκορπιός δεν θα ξεχάσει ποτέ, ανεξάρτητα από το αν θα σε συγχωρήσει. Ο πόνος από τον θυμό του είναι τόσο έντονος που θα κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει.

Τοξότης
Ένας Τοξότης δεν αφήνει σχεδόν τίποτα να τον επηρεάσει τόσο οπότε αν όντως τον θυμώσεις, θα πρέπει να έχεις κάνει κάτι πραγματικά βλακώδες. Για αυτό δεν θα υπάρχει κατανόηση και θα γνωρίσεις την οργή του. Θα νιώσει έντονα προδομένος και επειδή είναι κακομαθημένος στην αγάπη, θα νιώσει ότι όλοι οι κοινοί σας φίλοι είναι εναντίον σου, όπως και αυτός.

Αιγόκερως
Αρχικά, ένας θυμωμένος Αιγόκερως θα σου την πει. Έπειτα, δεν θα υπάρχεις για εκείνον. Δεν νιώθει ενοχή αν κόψει τους τοξικούς ανθρώπους και προχωρήσει. Στην πραγματικότητα, προτιμά να είναι μόνος του από το να περιτριγυρίζεται από εχθρούς. Θα είναι τόσο ψυχρός μαζί σου και θα σε ξεχάσει τόσο εύκολα που θα σε ανατριχιάσει. Θα πρέπει να δουλέψεις τρομερά σκληρά για να τον κάνεις να σε συγχωρήσει.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι γενικά ένας εύκολος άνθρωπος που δεν μπαίνει σε μεγάλες αντιπαραθέσεις. Χρειάζεται να κάνεις κάτι πραγματικά απαίσιο για να γνωρίσεις την κακή πλευρά του -αλλά αν το κάνεις, πιθανότατα να εξαφανιστεί απλά. θα τον παίρνεις τηλέφωνο, θα στέλνεις μηνύματα και δεν θα απαντά. Απλά δεν έχει ενέργεια να συγκρουστεί μαζί σου. Απλά θα σε αποφύγει.

Ιχθύς
Ένας Ιχθύς είναι πάντα μια θύελλα συναισθημάτων και δεν μπορεί να είναι και αυτοκαταστροφικός όταν είναι θυμωμένος. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δράματα με αυτούς που αγαπά και να βάλει φωτιά στη ζωή του. Αντί να σου εκφράσει κατευθείαν το θυμό του μαζί σου θα αφήσει να επηρεάσει όλη του την ύπαρξη. Δεν είναι συνήθως καλός στο να λύνει διαφορές και θα το αφήσει να ξεφύγει μέχρι να κάνεις εσύ κάτι.