6 πράγματα που δε γνωρίζατε για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

6 πράγματα που δε γνωρίζατε για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον ΙούνιοΠοια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού;
Ο Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και για αυτό είναι από τους αγαπημένους μας. Οι μέρες είναι ακόμα μεγαλύτερες, οι θερμοκρασίες πιο υψηλές (ευτυχώς όμως υποφερτές μιας και ακόμα δεν έχον ξεκινήσει οι καύσωνες) και δειλά δειλά αρχίζουμε να κάνουμε σχέδια για τις διακοπές.

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο είναι λαμπερά και μην εκπλαγείτε εάν μεγαλώνοντας διαπρέψουν με τις επιτυχίες τους. Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζονται μεταξύ τους.Θα είναι Δίδυμος ή Καρκίνος

Τα παιδιά που γεννιούνται πριν τις 22 Ιουνίου είναι Δίδυμοι. Χαρακτηριστικά τους η ομιλητικότητα αλλά και η δυσκολία στην λήψη αποφάσεων. Τα παιδιά που γεννιούνται από τις 22 Ιουνίου κι έπειτα είναι Καρκίνοι, συνεπώς ευαίσθητοι πάντα νοιάζονται για τους άλλους.

Οι τυχερές τους πέτρες είναι η φεγγαρόπετρα και ο αλεξανδρίτης

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνη έχουν δύο τυχερές πέτρες, την φεγγαρόπετρα που συμβολίζει την ελπίδα και τον αλεξανδρίτη που αντίστοιχα συμβολίζει την αναγέννηση και την ανανέωση.
Τα λουλούδια τους είναι το αγιόκλημα και τα τριαντάφυλλα

Υπάρχουν δύο λουλούδια που "γεννιούνται" αυτόν τον μήνα, τα τριαντάφυλλα και το αγιόκλημα. Τα πρώτα συμβολίζουν την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό, ενώ το δεύτερο την ευτυχία.

 

Είναι αισιόδοξα - Τα παιδιά του Ιουνίου γεννιούνται τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και σύμφωνα με μία ευρωπαϊκή μελέτη είναι από τη φύση τους αισιόδοξα όπως και γενικά όσα παιδιά γεννιούνται τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Μπορεί να κερδίσουν μέχρι και βραβείο Νόμπελ!
- Σύμφωνα με αναλύσεις ένα εντυπωσιακά μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που έχουν κερδίσει βραβείο Νόμπελ έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο.

Celebrities που έχουν τον ίδιο μήνα γενέθλια με το μικρό σας είναι η Natalie Portman, η Angelina Jolie, η Ariana Grande και ο Kanye West.

happiestbaby.com


Δεν υπάρχουν σχόλια