Απόπειρα αρπαγής στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 56χρονος – Είχε παρενοχλήσει κι άλλες κοπέλες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Απόπειρα αρπαγής στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 56χρονος – Είχε παρενοχλήσει κι άλλες κοπέλες


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 56χρονος που προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητο του την 16χρονη μαθήτρια στην Νεάπολη, Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Νεάπολης -Συκεών, συνέλαβαν τον 56χρονο μετά την καταγγελία του πατέρα της ανήλικης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος στις αρχές Μαϊου είχε παρενοχλήσει δύο 20χρονες στην περιοχή των Πεύκων.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για παρενόχληση νεαρής κοπέλας στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, οδήγησε στον εντοπισμό και στη σύλληψη του δράστη.
Πρόκειται για 56χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, αρχές Μαΐου του 2021, ο προαναφερόμενος άντρας, είχε προσεγγίσει, επιπλέον, δύο 20χρονες γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή των Πεύκων και προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ο πατέρας της 16χρονης, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ανέφερε: «Δεν γνωρίζω τι άνθρωπος είναι. Τον αναγνώρισε το παιδί και συνελήφθη. Η μικρή δεν τον είχε ξανά δει. Πρώτη φορά χθες το πρωί που έγινε το περιστατικό» ανέφερε ο κ. Βασίλης.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, ο 55χρονος την ακολούθησε με το αυτοκίνητο σε ένα στενάκι. «Την πίεσε λεκτικά και πιο επιτακτικά να μπει σε ένα στο αμάξι, Το παιδί αρνήθηκε. 
Βγήκε στον κεντρικό δρόμο και μπήκε σε ένα καφέ και με πήρε τηλέφωνο να πάω να την πάρω» ανέφερε. Όπως περιέγραψε ο κ. Βασίλης, ο 55χρονος έλεγε στην κόρη του: «Είσαι ομορφούλα, μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω εγώ σχολείο».