Επιστρέφει το Φεστιβάλ Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη: Συμπληρώνονται 40 χρόνια της έκθεσης δίπλα στη θάλασσα! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επιστρέφει το Φεστιβάλ Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη: Συμπληρώνονται 40 χρόνια της έκθεσης δίπλα στη θάλασσα!


Η ευχάριστη είδηση της ημέρας για τη Θεσσαλονίκη είναι η επιστροφή μιας αγαπημένης γιορτής της πόλης που επιστρέφει και γιορτάζει την 40η διοργάνωση της στη νέα παραλία! 

Έτσι λοιπόν τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ο Πρόεδρος Μπάμπης Μπαρμπουνάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας μας καλούν αυτό το καλοκαίρι στην 40η Πανελλήνια Έκθεση – Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, γιορτάζοντας 40 χρόνια ΦΕΣΤΙΒΑΛ, του παλαιότερου θεσμού για το βιβλίο στην πόλη στην Παραλία του Λευκού Πύργου από το Βασιλικό Θέατρο μέχρι άγαλμα Κ. Καραμανλή, πλάι στη θάλασσα! 


Από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου 2021, καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ σε μια διοργάνωση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, με πλήθος εκδηλώσεων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του Δήμου Θεσσαλονίκης Ραντεβού στη νέα παραλία! Καιρός για διάβασμα!