Αυτός είναι ο άνδρας που προσπάθησε να αρπάξει 12χρονη μαθήτρια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αυτός είναι ο άνδρας που προσπάθησε να αρπάξει 12χρονη μαθήτρια



Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του άνδρα ο οποίος στις 27 Μαΐου αποπειράθηκε να αρπάξει μία 12χρονη μαθήτρια την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της στη Ραφήνα με το ποδήλατό της.
Ραφήνα: «Με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα…»
Σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης ο 48χρονος, την πλησίασε με ένα λευκό αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο της.

Η μαθήτρια φέρεται να περιγράφει στους αστυνομικούς πως ο 46χρονος αποπειράθηκε να την ανεβάσει στο αυτοκίνητο του χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει καθώς του ξέφυγε. «Με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με παει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα…» φέρεται να είπε η 12χρονη η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό και στη συνέχεια πήγαν στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Παλλήνη ενώ στο όχημα του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν.

Δείτε εδώ τη φωτο του 48χρονου άνδρα.