Ματαίωση Διεξαγωγής του Χορτιάτης Trail Run 2021! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ματαίωση Διεξαγωγής του Χορτιάτης Trail Run 2021!



Η οργανωτική επιτροπή του Χορτιάτης Trail Run είναι στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στη ματαίωση του αγώνα που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021.
Η μη ενημέρωση από την πολιτεία για επανεκκίνηση και των προϋποθέσεων για τη διεξαγωγή των αγώνων ορεινού τρεξίματος, μας οδηγεί στην οριστική ματαίωση του αγώνα.



Ως εκ τούτου, είναι αδύνατον πλέον να ανοίξουν οι εγγραφές και να διεξαχθεί o Χορτιάτης Trail Run 2021, χωρίς να είναι γνωστός ούτε ο επιτρεπόμενος αριθμός αθλητών, ούτε και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες που θα διέπουν την διεξαγωγή του αγώνα.

Προέχει η ασφάλεια των πολιτών,αθλητών και των εθελοντών μας.
Μια διοργάνωση σαν τον Χορτιάτης Trail Run χρειάζεται αρκετό χρόνο προετοιμασίας . Έτσι με γνώμονα την αγάπη των αθλητών για αυτόν τον αγώνα, αποφασίστηκε και η μετάθεσή του αγώνα για τις 25 Ιουλίου 2021. 

Ακόμα όμως και αυτή η μετάθεση, δεν ήταν αρκετή, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα ισχύοντα και ως εκ τούτου η οριστική ματαίωση, ήταν πλέον μονόδρομος.

Ελπίζουμε σύντομα να αποτελέσει παρελθόν και μια κακή ανάμνηση, αυτή η δυσάρεστη κατάσταση και να μπορούμε να τρέξουμε και πάλι ξέγνοιαστοι, στα όμορφα μονοπάτια των βουνών μας!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για την δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου 2022, κάτω από διαφορετικές, ανθρώπινες συνθήκες…
Υγεία και καλές προπονήσεις σε όλους!

Με εκτίμηση
Οργανωτική Επιτροπή
Χορτιάτης Trail Run