Έρχονται τα SMS και για το τσεκάπ – Ποιες εξετάσεις θα αφορούν - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έρχονται τα SMS και για το τσεκάπ – Ποιες εξετάσεις θα αφορούνΤα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην πανδημία προκειμένου να τρέξει χωρίς προβλήματα το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά του κορωνοϊού φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», το υπουργείο Υγείας ενώνει τις δυνάμεις του με τον υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προκειμένου οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν με προσωποποιημένο μήνυμα για αρκετές εξετάσεις που τους αφορούν, στα πρότυπα του SMS για την ενημέρωση αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Έτσι, θα υπάρχει υπενθύμιση στους γονείς για τις ιατρικές επισκέψεις που θα πρέπει να κάνουν τα παιδιά τους, ενώ ενημερωτικό SMS θα λαμβάνουν πολίτες για το καθιερωμένο τσεκάπ και προληπτικές εξετάσεις, όπως αυτές που αφορούν καρδιοαγγειακά νοσήματα ή το τεστ ΠΑΠ στις γυναίκες.

Τα δεδομένα στην ΗΔΙΚΑ υπάρχουν ήδη, με την πανδημία να φέρνει περισσότερο κόσμο στην άυλη συνταγογράφηση, κάτι που θέλει να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση και μελλοντικά, όταν ο κορωνοϊός δεν θα κυριαρχεί στην καθημερινότητα του κόσμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια