Έκθεση φωτογραφίας από μαθητές του ΕΠΑΛ Βασιλικών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έκθεση φωτογραφίας από μαθητές του ΕΠΑΛ Βασιλικών




Οι μαθητές του τμήματος Α4 του ΕΠΑΛ Βασιλικών με την ενθάρρυνση του Περιφερειακού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “ΚΛΙΚ, ΠΡΟΣΤΆΤΕΨΕ ΤΟ”, παρουσιάζουν μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Δημιουργούμε στις μέρες της καραντίνας”.


Πρόκειται για μία προσπάθεια των παιδιών που γεννήθηκε τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας και με την οποία επιχειρούν μέσω της φωτογραφίας να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο όμορφη και παραγωγική. 

Όσοι ενδιαφέρονται να δουν την έκθεση αρκεί ένα “click” στον παρακάτω σύνδεσμο και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες.
https://www.artsteps.com/view/607189ad4c34714f03a8d6ad/?currentUser

Οδηγίες παρακολούθησης της έκθεσης:

Για γρήγορη μετάβαση μέσα στην έκθεση οδηγείτε τον κέρσορα (και τα ίχνη παπουτσιών) με το ποντίκι στο σημείο που θέλετε και πατάτε ένα κλικ. Ξαναπατάτε κλικ για να σταματήσετε. Αλλάζετε την οπτική σας γωνία με τα βελάκια του πληκτρολογίου (πάνω ↑ κάτω↓ δεξιά →αριστερά←).

Επίσης μπορείτε να αξιοποιήσετε την κάτοψη, ένα μικρό μαύρο εικονίδιο στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης, για να μεταβείτε γρήγορα σε οποιοδήποτε σημείο της έκθεσης. Η οθόνη σας να είναι σε full screen. 

Αν θέλετε επίσης να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε μία συγκεκριμένη φωτογραφία της έκθεσης, πατάτε κλικ πάνω της και ανοίγει ένα νέο παράθυρο που δίνει πληροφορίες πχ. αν έχει λεζάντα ή όνομα του φωτογράφου μαθητή/τριας και ταυτόχρονα μεγεθύνεται και τοποθετείται στο κέντρο του οπτικού σας πεδίου.

Για μία γρήγορη ματιά στην έκθεση πατήστε το κουμπί έναρξης προκαθορισμένης περιήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης. 

Με αυτό τον τρόπο θα δείτε διαδοχικά, μέσα σε λίγα λεπτά, τα σημεία θέασης που έχει προγραμματίσει ο σχεδιαστής της έκθεσης. 

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να σταματήσετε ή να μεταβείτε σε προηγούμενο ή επόμενο σημείο θέασης καθώς και να επιλέξετε σε ποιο σημείο της προκαθορισμένης περιήγησης θέλετε να ξαναπάτε.