Στην πλαζ Αρετσούς για καφέ και μπάνιο – Αναβάθμιση και βελτίωση των χώρων με φροντίδα του Δήμου Καλαμαριάς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στην πλαζ Αρετσούς για καφέ και μπάνιο – Αναβάθμιση και βελτίωση των χώρων με φροντίδα του Δήμου Καλαμαριάς


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Καλαμαριάς, όλων των ηλικιών την βελτίωση των εγκαταστάσεων της πλαζ Αρετσούς, τόσο του χώρου του κυλικείου, όσο και της ζώνης με τις ξαπλώστρες, καθώς τώρα οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους και να κάνουν και ένα μπανάκι…

Η θάλασσα μπορεί να μην είναι ιδανική, αλλά έχει καθαρίσει σε σημαντικό βαθμό, κάτι που κάνει αρκετούς να απολαμβάνουν την δροσιά της και να θυμούνται (οι παλιότεροι) τις εποχές της δόξας στην οργανωμένη πλαζ της Αρετσούς, όπου λειτουργούσαν αποδυτήρια, υπήρχε αναψυκτήριο και ήταν ο τόπος συνάντησης της νεολαίας. Είχαν γυριστεί μάλιστα και σκηνές από τις καλές παλιές ελληνικές ταινίες.

Τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε ο χώρος με το κυλικείο και δίπλα με την παιδική χαρά, αλλά η γενικότερη εικόνα δεν ήταν ικανοποιητική, κυρίως από πλευράς καθαριότητας. Τώρα όλοι ελπίζουν ότι η φροντίδα θα είναι καθημερινή, κάτι στο οποίο θα πρέπει να συμβάλουν και οι πολίτες.

Πάντως οι επισκέπτες εκφράζουν ιδιαίτερη χαρά, καθώς εκτός από την βόλτα για αναψυχή, ηλιοθεραπεία και μπάνιο θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν και ταινίες στον θερινό κινηματογράφο “Αύρα” στον διπλανό χώρο.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Καλαμαριάς

Η ανακοίνωση των βελτιώσεων στην πλαζ Αρετσούς έγινε από τον δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, που συγχαίρει όσους εργάστηκαν για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και των υπηρεσιών.

Εδώ η ανάρτηση του Δημάρχου:
Όχι δεν είναι από τη Χαλκιδική η φωτογραφία…είναι από την Golden Bay…την γνωστή μας πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά!
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!
Μπράβο σε όλα τα μέλη της ΔΕΤΕΚ για την αναβάθμιση περιβάλλοντος και υπηρεσιών.