Νέα επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα για τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων και υποδομών του αεροδρομίου «Μακεδονία» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέα επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα για τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων και υποδομών του αεροδρομίου «Μακεδονία»



Νέα επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων και υποδομών του αεροδρομίου «Μακεδονία» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Μαϊου.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί ξανά τη Θεσσαλονίκη στις 24 Απριλίου για να εξαγγείλει την κατασκευή των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και Αμφίπολης-Δράμας. Πρόσφατα το αεροδρόμιο «Μακεδονία» επισκέφθηκε και ο υπουργός Υποδομών-Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ενώ τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. 

Στο πλαίσιο της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο κ. Γεωργιάδης θα επισκεφθεί τη Μηχανιώνα για να ανακοινώσει την έναρξη των διαδικασιών μελετών για τη νέα μαρίνα και το νέο αλιευτικό καταφύγιο.