Ασημένιο μετάλλιο για τον υπάλληλο του δήμου Θέρμης, παρολυμπιονίκη Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τιφλίδας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ασημένιο μετάλλιο για τον υπάλληλο του δήμου Θέρμης, παρολυμπιονίκη Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τιφλίδας

 


Άλλη μία σημαντική διάκριση πέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άρσης Βαρών Fazza το οποίο έγινε στην Τιφλίδα, ο υπάλληλος του δήμου Θέρμης Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μωϋσιάδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 193kg σε πάγκο. Μετά τη νέα επιτυχία του, ο παρολυμπιονίκης δήλωσε ότι 
θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό μου, τον προπονητή μου Δημήτρη Ιωαννίδη, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOKaction, καθώς και τον Ιβάν Σαββίδη που στηρίζουν την προσπάθειά μου και με βοηθούν να συμμετάσχω στην Παραολυμπιάδα του Τόκυο. 
Ευχαριστώ βεβαίως και την ιατρική ομάδα που με υποστηρίζει, τους Γιάννη Τερζίδη, Γιώργο Ζιώγα, Σάββα Πανανόγλου και Νίο Τερζή. Τον Σύλλογο μου “Μέγας Αλέξανδρος 1994” και όλους τους φίλους-συναδέλφους μου απο το Δημοτικό Πολυιατρειο, καθως και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις ευχές και τη δύναμη που μου μεταφέρετε. 

Ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδη, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή και παράλληλα τού ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο που ακολουθούν.