Οι εθελοντές συνεχίζουν να αλλάζουν τον τόπο που ζούμε. Δράσεις σε Τριάδι, Βασιλικά και Σουρωτή - Φωτογραφίες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι εθελοντές συνεχίζουν να αλλάζουν τον τόπο που ζούμε. Δράσεις σε Τριάδι, Βασιλικά και Σουρωτή - Φωτογραφίες


Η δραστηριότητα των Εθελοντικών Ομάδων κάθε Κοινότητας του Δήμου Θέρμης είναι δυναμική και συνεχόμενη. Οι δράσεις τους δε σταμάτησαν ούτε στην πανδημία και τα αποτελέσματα σε κάθε χωριό είναι εμφανή. Αλλες φορές με μεγάλες, άλλες φορές με μικρές παρεμβάσεις οι πινελιές τους ομορφαίνουν απ'ακρη σ'ακρη το μέρος που μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας.


Στη Σουρωτή, εθελοντές κάθε ηλικίας συνέβαλαν στη δενδροφύτευση και καλλωπισμό σε διάφορα σημεία της Κοινότητας. Ακολουθεί η ανακοίνωση και σχετικές φωτο:
ΝΈΕΣ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ
Πλατεία-Πολιτιστικό Κέντρο- Νηπιαγωγείο
Στα πλαίσια των νέων παρεμβάσεων φυτεύτηκαν καλλωπιστικές δαμασκηνιές στην πλατεία του χωριού μας και έγιναν εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμού στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου και στο Νηπιαγωγείο. Να αναφερθεί η εθελοντική βοήθεια των παιδιών του χωριού μας στο εγχείρημα αυτό, και βεβαίως ο Πρόεδρος τα ευχαριστεί θερμά.







Η ανακοίνωση της Κοινότητας και φωτο:
Όπως γνωρίζετε στις αρχές Ιουνίου ξεκινάνε οι επετειακές εκδηλώσεις "Βασιλικά 200 χρόνια" με την τελετή έναρξης την Κυρ 13 Ιουνίου.
Ο Πρόεδρος και το κοινοτικό συμβούλιο Βασιλικών συζητήσαμε και ζητάμε την συνεργασία επαγγελματιών και κατοίκων των Βασιλικών να προβούν σε ασπρισματα, ασβεστωματα δέντρων και ρειθρων πεζοδρομίων έμπροσθεν ώστε να ομορφύνει η είσοδος των Βασιλικών. 
Ηδη η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από κάποιους και ευελπιστούμε να τύχει καθολικής αποδοχής. Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιουμαστε όλοι μας και κάνουμε από κοινού δικη μας την προσπάθεια ανάδειξης της ιστορικής Κωμόπολης Βασιλικών.




Στο Τριάδι οι πινελιές ήταν πολλές. 
Η δημοσίευση από την "Εθελοντική Δράση Πολιτών Θέρμης - Tριαδίου"
Μικροί μεγάλοι «εν δράσει» και σήμερα Σάββατο 29 Μαΐου με δράση και ολοκλήρωση του καλλωπισμού και ελαιοχρωματισμού των κερκίδων του ανοιχτού γηπέδου μπασκετ στο Τριάδι!
Ευχαριστούμε την κυρία Σουλα Γεωργιαδου για τις ομορφες «πινελιές» που προσέθεσε στις κερκίδες, αλλά και όλους εσάς τους νέους φίλους μας που αγκαλιάζετε τις δράσεις μας και δηλώνετε την επιθυμία σας να ενταχθείτε στην ομάδα μας!!!
Συνεχίζουμε ....
Εθελοντική δράση πολιτών Θέρμης Τριαδίου!!!
Ο τόπος μας αλλάζει .....