Ν.Ραιδεστός: Ταλέντα του εντούρο ετών 5! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ν.Ραιδεστός: Ταλέντα του εντούρο ετών 5!



Στην ηλικία που άλλα παιδιά βελτιώνουν το βάδισμά τους 5χρονα στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης εκτελούν χαμηλές πτήσεις δεκάδων μέτρων με τις λιλιπούτειες μοτοσικλέτες τους.

Μια παρέα γονέων από τη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, οι οποίοι λατρεύουν το μότοκρος, προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να μυήσουν τα παιδιά τους σε αυτό το άθλημα και να τα κάνουν να αποτραβηχτούν από τα τάμπλετ και από τις οθόνες και να βγουν στην ύπαιθρο.


“Προσπαθούμε να βρούμε και άλλους γονείς που θέλουν να ασχοληθούν τα παιδιά τους με της μηχανές και να δημιουργήσουμε μία μεγάλη παρέα και γιατί όχι μία λέσχη” λέει η μητέρα του 5χρονου Άγγελου στο seleo.gr που ξεκίνησε ξεκίνησε από μωρό με την “γουρούνα” γιατί δεν υπάρχει μηχανάκι για το μπόι του αλλά σε λίγο καιρό θα πέρασει στη μοτοσικλέτα.

Η παρέα των junior εντουράδων αποτελείται από αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Η μητέρα του 5χρονου Άγγελου επιβεβαιώνει πως, παρά την επικινδυνότητα του αθλήματος, ο σωστός εξοπλισμός και η ασφαλείς συνθήκες προπόνησης δεν έχουν ποτέ επιτρέψει τον τραυματισμό του 5χρονου γιού τους.



Όσο για τις προπονήσεις , “Στη Νέα Ραιδεστό και έχουμε έναν χώρο, ένα δασύλλιο, που το ονομάζουμε πίστα ο οποίος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία.Και έτσι περιφραγμένα και με την απαραίτητη ασφαλεια τα παιδιά μας ασχολούνται με αυτό που αγαπούν” συμπληρώνει η μητέρα του 5χρονου Άγγελου.



Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μέλλον ο Άγγελος και τα άλλα παιδιά θα πρωταγωνιστούν σίγουρα σε κάποια από τις μορφές αγώνων Εντούρο μηχανών.


Κωστής Ουζούνογλου seleo.gr