Με ήλιο και το θερμόμετρο στους 20 βαθμούς ξεκινά η εβδομάδα σε Θέρμη και Θεσσαλονίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με ήλιο και το θερμόμετρο στους 20 βαθμούς ξεκινά η εβδομάδα σε Θέρμη και Θεσσαλονίκη


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Ψύχρα νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το meteo.gr, σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 25, στην Ήπειρο από 6 έως 28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 24 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι μεταβαλλόμενων διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσει καλός και διαυγής καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά τμήματα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θέρμη
Mε εξαίρεση τη Πέμπτη όπου θα παρατηρηθούν αραιές νεφώσεις, οι υπόλοιπες ημέρες στη περιοχή της Θέρμης θα είναι ηλιόλουστες. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από (τη μικρότερη το πρωινό της Τρίτης) 9 βαθμούς  στη Περιστερά εως 26 βαθμούς το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θέρμη και τη Καρδία. Δείτε τη πρόβλεψη και για άλλες περιοχές της θέρμης εδώ