Μύκονος: Καφές από περιττώματα γάτας με τιμή 150 ευρώ και γεύμα στο κόστος διαμερίσματος! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μύκονος: Καφές από περιττώματα γάτας με τιμή 150 ευρώ και γεύμα στο κόστος διαμερίσματος!
Καφές από περιττώματα γάτας που κοστίζει… 150 ευρώ το φλιτζάνι σερβίρεται στη Μύκονο και συγκεκριμένα στον Πλατύ Γυαλό.


Η εξωφρενική τιμή του καφέ, που σερβίρεται σε φλιτζάνι από λευκόχρυσο και παρασκευάζεται πριν σερβιριστεί σε δοχείο 24 καρατίων, οφείλεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στη σπανιότητά του και στον τρόπο συγκομιδής του.

Όπως λέει ο Δημήτρης Καλαμαράς, ιδιοκτήτης εστιατορίου, «κανένας Έλληνας» δεν έχει πιει τον συγκεκριμένο καφέ, ενώ το εστιατόριό του είναι το δεύτερο στην Ευρώπη που σερβίρει τον συγκεκριμένο καφέ, που απευθύνεται σε πάμπλουτους πελάτες.

Σύμφωνα πάντως με τους καταστηματάρχες της Μυκόνου, όλα είναι θέμα επιλογής και πορτοφολιού, με έναν καφέ στη Μύκονο να ξεκινάει από 1,5 ευρώ και ανεβαίνει η τιμή του ανάλογα με την τοποθεσία, το κατάστημα και το σέρβις.

Εκτός από την εξωφρενική τιμή των 150 ευρώ στον Πλατύ Γιαλό, η τιμή του καφέ στο νησί ξεκινάει στο 1,5 ευρώ για take away, στα 4 ευρώ και άνω στη Μικρή Βενετία, ενώ ανεβαίνει στα 6,5 ευρώ στον Ορνό.


Μύκονος: 48.000 ευρώ για ένα γεύμα

Το παραλιακό καφέ ρεστοράν απευθύνεται σε πλούσιους μεγιστάνες από όλο τον κόσμο, παρέχοντας σπάνια είδη φαγητού και ροφημάτων, με Ρώσο εκατομμυριούχο να πληρώνει για ένα γεύμα το κόστος ενός διαμερίσματος.

Αντίστοιχο ήταν και το φιλοδώρημα του Ρώσου μεγιστάνα, με τους σερβιτόρους να βγάζουν σε μια ημέρα δύο βασικούς μισθούς.

Newsbeast
Δεν υπάρχουν σχόλια