Θέρμη: Ελεύθερος με ορισμό δικάσιμου ο πατέρας μαθητή που εναντιώνεται στα self-test - Είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Ελεύθερος με ορισμό δικάσιμου ο πατέρας μαθητή που εναντιώνεται στα self-test - Είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου


Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας του μαθητή από το 1ο ΓΕΛ Θέρμης, ο οποίος δεν είχε self test μαζί του και έτσι του απαγορεύτηκε η είσοδος στην τάξη για δεύτερη φορά. Δείτε σχετικά εδώ.

 
Ο 58χρονος, ο οποίος αρνείται να υποβληθεί ο γιος του σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test), προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στο σχολείο, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, σε συνέχεια μήνυσης που υπέβαλε ο διευθυντής του σχολείου και σήμερα στις 11.00 πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου. 

Είχε προηγηθεί ένταση, όταν ο 58χρονος μετέβη στη σχολική μονάδα και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται στον γιο του να μπει στην τάξη του για μάθημα. 

Για το περιστατικό, που έλαβε χώρα στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης, ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές Αρχές και ζητήθηκε από την αστυνομία να διερευνήσει το περιστατικό. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μήνυση αφορά τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης, της διέγερσης σε ανυπακοή και της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο της voria με τις δηλώσεις του 58ρονου έξω από τα δικαστήρια: 


Δεν υπάρχουν σχόλια