Συλλυπητήρια του δημάρχου Θέρμης για την απώλεια του ιδρυτή της FARCOM, Γιώργου Σαρασίδη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συλλυπητήρια του δημάρχου Θέρμης για την απώλεια του ιδρυτή της FARCOM, Γιώργου Σαρασίδη


//Ανακοίνωση:

Τη θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Σαρασίδη, ιδρυτή και προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας FARCOM, εκφράζει ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος.
“Ο Γιώργος Σαρασίδης, πέρα από πρωτοπόρος επιχειρηματίας, με ισχυρό αποτύπωμα στο χώρο του ελληνικού "επιχειρείν", ήταν πρωτίστως ένας δικός μου άνθρωπος, ένας πολύτιμος φίλος. 

Ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες και κοινωνική προσφορά. Η απόφασή του να εγκαταστήσει τις παραγωγικές μονάδες της εταιρείας στη Νέα Ραιδεστό έδωσε σημαντική ώθηση στην τοπική οικονομία και κυρίως στην απασχόληση. 

Η FARCOM η οποία συμπλήρωσε πενήντα και πλέον χρόνια ζωής, είναι δικό του δημιούργημα. Απασχολεί σήμερα δεκάδες εργαζόμενους, ενώ τα προϊόντα της φτάνουν σε περισσότερες από πενήντα χώρες, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις. 

Η απώλεια του Γιώργου Σαρασίδη μας γεμίζει θλίψη. Εκ μέρους της κοινωνίας της Θέρμης εκφράζω της ευγνωμοσύνη μου για όσα έκανε γι΄αυτήν καθώς και τα θερμά συλλυπητήριά μου προς τους οικείους του”.

Παράλληλα, σε δική τους επιστολή, διοίκηση και εργαζόμενοι της FARCOM εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του ιδρυτή της εταιρείας: