Προς διάλυση η European Super League: αποχωρούν Τσέλσι, Σίτι, ακολουθούν Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προς διάλυση η European Super League: αποχωρούν Τσέλσι, Σίτι, ακολουθούν Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο


Το μέτωπο της European Super League
φαίνεται πως σπάει μετά από τις αντιδράσεις εκατομμυρίων οπαδών. Τσέλσι και Σίτι είναι έτοιμες να αποχωρήσουν, η Μπαρτσελόνα βάζει το θέμα σε ψηφοφορία με τα μέλη, η Ατλέτικο κάνει ήδη δεύτερες σκέψεις. 

Οι εκπρόσωποι των 12 ομάδων συγκαλούν έκτακτη σύσκεψη την Τρίτη (20/4) το βράδυ. Η αντίδραση των οπαδών όλων των ομάδων που μετέχουν στο μπλόκο των «12» που έφεραν την ίδρυση της European Super League, με τελευταίες αυτές των φίλων της Τσέλσι (και όχι μόνο),  φέρνουν άμεσα, όπως όλα δείχνουν, και τη διάλυση της.

Συγκεκριμένα, μετά την Τσέλσι που αποκάλυψαν οι Times πως αποχωρεί από το μπλόκο των «12», η Telegraph ανέφερε πως και η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να πει αντίο στη συγκεκριμένη κίνηση. 

Παράλληλα την ίδια ώρα ο Λαπόρτα με νέες του δηλώσεις έκανε γνωστό πως η συμμετοχή ή μη της Μπαρτσελόνα θα περάσει μέσα από τη ψηφοφορία των μελών της. Επίσης στην Ισπανία κάνουν λόγο πως και η Ατλέτικο είναι κοντά στο να κάνει και αυτή πίσω και να μην πάρει τελικά μέρος σε αυτή.Δεν υπάρχουν σχόλια