Η Disney αναζητά ηθοποιούς και άτομα αμειβόμενης πρακτικής για την ταινία του Αντετοκούνμπο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Disney αναζητά ηθοποιούς και άτομα αμειβόμενης πρακτικής για την ταινία του Αντετοκούνμπο




H μεταφορά της ζωής του Αντετοκούνμπο στην οθόνη έρχεται για να φέρει αρκετές δουλίτσες στην Ελλάδα. Κι όχι μόνο για όσους θέλουν να βρεθούν μπροστά στις κάμερες και να ξεκινήσουν/συνεχίσουν καριέρα στην υποκριτική, αλλά και για νέους που ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση!
Η Disney ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες ότι ψάχνει άτομα να συμμετάσχουν στη νέα παραγωγή που θα αφορά την εξωπραγματική ζωή του GreekFreak, κι ενώ ήδη πολλοί πρόλαβαν να κάνουν χαρούλες και να σκεφτούν τους εαυτούς τους να λαμβάνουν μέρος σε κάτι τόσο μεγάλο, πλέον επιστρέφει με νέα ευκαιρία.

Κι αυτή τη φορά, χαρούλες κάνουν όσοι έχουν αποφοιτήσει ή σπουδάζουν στον τομέα των οπτικοακουστικών και ψάχνουν κάτι καλό να κάνουν την πρακτική τους.

Κάντε εδω αιτηση

Ωστόσο, η μεταφορά της ζωής του στη μεγάλη οθόνη είχε γίνει γνωστή εδώ και λίγους μήνες, με τον ίδιο να ανακοινώνει τα νέα στο Twitter και να καλεί κόσμο να δοκιμάσει την τύχη του εφόσον πληροί κάποιες μικρές προϋποθέσεις.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΚΟΜΕ, Πάνος Κουάνης, στο cinemagazine.gr πριν λίγες ημέρες, η κολοσσιαία αυτή εταιρεία θα επισκεφτεί την Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, ψάχνοντας άτομα για συμμετοχή.

Συγκεκριμένα, αναζητά βοηθητικούς ηθοποιούς, καθώς και έφηβους/νέους άνδρες (ηλικίας 13-30 ετών), που ξέρουν από μπάσκετ – όχι δα και σε επίπεδο Αντετοκούνμπο. Αν πιστεύετε ότι το ‘χετε με την υποκριτική, γιατί να μην το κυνηγήσετε κι όπου βγει; Τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται καθημερινά.

Αναλυτικά, όπως αναφέρουν οι ανακοινώσεις:

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων για μεγάλου μήκους ταινία ζητούνται έφηβοι και νέοι (αγόρια) ηλικίας 13 – 30 οι οποίοι να έχουν επαφή με το μπάσκετ (χωρίς να έχουν παίξει απαραίτητα σε ομάδα!) Η γονική συναίνεση είναι απαραίτητη (στην περίπτωση ανηλίκων) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα: 6984449847, 6978871675, 6972645775 και στην ηλ. διεύθυνση: sade.agilara@disneympp.com

Επιπλέον, ζητούνται άτομα όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν 2 πρόσφατες φωτογραφίες (1 πρόσωπο – 1 ολόσωμη) μαζί με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στην ηλ. διεύθυνση: kleopatra.abatzoglou@disneympp.com ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6980644631, 6947733168, 697673556

e-dimosio.gr