Η ανακοίνωση της Κοινότητας Περιστεράς για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ανακοίνωση της Κοινότητας Περιστεράς για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε



//Ανακοίνωση:

Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας στις 4 Απριλίου, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως. Είναι η τρίτη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, κατά την οποία τιμάται ο Σταυρός, το σύμβολο της χριστιανικής πίστης.
Η Κυριακή αυτή βρίσκεται στο μέσο της σαρανταήμερης νηστείας. Οι χριστιανοί ατενίζοντας και προσκυνώντας το Σταυρό, θυμούνται το πάθος του Χριστού και παίρνουν δύναμη να συνεχίσουν τη νηστεία και τον πνευματικό τους αγώνα.
Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!





Οι εβδομαδιαίες εργασίες που έγιναν στην κοινότητά μας είναι οι ακόλουθες:

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων που περιμέναμε πολύ καιρό. Έγινε μία πολύ καλή δουλειά και σίγουρα άλλαξε την όψη του χωριού μας!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόθερμα τη διοίκηση του δήμου και κυρίως το Δήμαρχο και τους δύο αντιδημάρχους τεχνικής υπηρεσίας οι οποίοι ήταν οι αρμόδιοι για το έργο και ήταν στο χωριό μας από την πρώτη στιγμή, καθώς επίσης και τον προηγούμενο πρόεδρο της κοινότητας και το Κοινοτικό συμβούλιο του χωριού μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία στον εργολάβο του έργου κ.Κουμιώτη και σε όλα τα παιδιά που δουλέψανε τόσο σωστά αυτές τις μέρες, φέρνοντας αυτό το ωραίο αποτέλεσμα!

Για τρεις ημέρες συνεργείο του τμήματος πράσινου ήταν στο χωριό μας κλαδεύοντας με καλαθοφόρο όχημα όλα τα επικίνδυνα κλαδιά δέντρων εντός του χωριού και συγκεκριμένα στην Κοινότητα, στο σχολείο και στον κεντρικό δρόμο. Ευχαριστώ για την συνεργασία αλλά και για την επίσκεψη στο χωριό μας τον κύριο Στέργιο Γκιζάρη, αντιδήμαρχο πρασίνου.

Συνεργείο της ΔΕΥΑΘ επισκεύασε μεγάλη βλάβη ύδρευσης.

Και αυτή την εβδομάδα μαζεύτηκαν πολλά ογκώδη αντικείμενα και σκουπίδια από το τμήμα καθαριότητας του δήμου μας.

Για τρεις ημέρες συνεργείο της τεχνικής υπηρεσίας έβαφε σημεία του εξωτερικού τοίχου της κοινότητας αλλά και κάποιους εσωτερικά, εξαιτίας υγρασίας.

Παραλάβαμε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου ένα φορτηγό οικοδομικά υλικά για τις εθελοντικές μας εργασίες
Και αυτήν την εβδομάδα οι εθελοντές συνέχισαν δυναμικά....

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η κατασκευή του πάρκου πίσω από την κοινότητα μας, ήδη έχει αρχίσει να παίρνει μία μορφή, έχουμε βέβαια ακόμη αρκετή δουλίτσα!

Επισκέφθηκα το ινστιτούτο δασικών ερευνών για να λάβω συμβουλές και οδηγίες για να βοηθήσουμε το μεγάλο πλατάνι στην πλατεία μας!
Έγινε καθαρισμός όλων των παρτεριών του χωριού μας! Συγκεκριμένα καθαρίστηκαν τα παρτέρια της πλατείας, του πλακόστρωτου γύρω από την εκκλησία, το μεγάλο στο συντριβάνι και στην είσοδο του χωριού.Είναι έτοιμα για να φυτέψουμε λουλούδια τις επόμενες ημέρες!

Κλείσαμε πολλές λακκούβες του οδοστρώματος με ψυχρή πίσσα.

Επισκευάσουμε μία σημαντική βλάβη ύδρευσης στην περιοχή γύρω από το συντριβάνι. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον υδραυλικό κύριο Δημήτρη Τσιουκαρή.

Έγινε σκούπισμα και καθαρισμός από σκουπίδια, στο χώρο εντός και εκτός της παιδικής χαράς αλλά και στο δρόμο από την κοινότητα, σχολείο και παιδική χαρά.










Και αυτή την εβδομάδα ευχαριστούμε πάρα πολύ τις νοικοκυρές του χωριού για τα κεράσματα στους εθελοντές κατά τη διάρκεια διαφόρων εθελοντικών εργασιών.

Για το Κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής