Εθελοντική Δράση Πολιτών Θέρμης - Τριαδίου: Δράσεις διαμόρφωσης του πολιτιστικού Κέντρου Τριαδίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εθελοντική Δράση Πολιτών Θέρμης - Τριαδίου: Δράσεις διαμόρφωσης του πολιτιστικού Κέντρου Τριαδίου


Διαμορφωτικές ενέργειες στον εξωτερτικό χώρο του 
Πολιτιστικού Κέντρου και του γηπέδου Μπάσκετ στο Τριάδι ολοκλήρωσαν σήμερα τα μέλη της Εθελοντικής Δράσης Πολιτών Θέρμης-Τριαδίου.

//Ανακοίνωση:

"Σήμερα Κυριακή των Βαΐων και οι Εθελοντές Θέρμης- Τριαδιου ανέλαβαν δράση στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου και του ανοιχτού γηπέδου μπασκετ!

Διαμορφώθηκε ο εξωτερικός χώρος, φυτεύτηκαν λουλούδια, διακομίσθηκαν τα παρτέρια και βάφτηκε περιμετρικά το γήπεδο μπασκετ, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος από τα κάγκελα του Πολιτιστικού Κέντρου.


Τις προηγούμενες μέρες χάρη στις ενέργειες του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνου Κουγιουμτζίδη και με την πολύτιμη συνδρομή της εταιρίας ΑΜΕΚ των κ.κ ΑΡΑΒΙΔΗ ΜΠΑΛΙΚΑ, έγινε μια πρωτότυπη διαγράμμιση του γηπέδου, που κυριολεκτικά το μεταμόρφωσε!

Η Ομάδα μας συνεχίζει τη Μεγάλη Τετάρτη και ολοκληρώνει το βάψιμο στα κάγκελα καθώς και τα παρτέρια και διαμορφώνει τον εξωτερικό χώρο.

Αμέσως μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί και το βάψιμο των Κερκίδων του ανοιχτού γηπέδου και θα ζωγραφιστεί περιμετρικά ώστε να ολοκληρωθεί η δράση και να παραδώσουμε στα παιδιά μας το γήπεδο έτοιμο προς χρήση και σίγουρα κυριολεκτικά μεταμορφωμένο.

Τη σημερινή δράση πλαισίωσαν εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας καθώς και αρκετοί κάτοικοι!

Ευχαριστούμε θερμά το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Βασίλη Μουστάκα για την προσφορά πινελων και χρωμάτων.

Τον Αντιδήμαρχο Στέλιο Γκιζαρη για την προσφορά σε χώμα και εργαλεία από τη Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος.
Τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Κουγιουμτζιδη για όλες τις ενεργειες του το προηγούμενο διάστημα ώστε να προετοιμαστεί σωστά ο χώρος, να εξασφαλιστούν τα λουλούδια αλλά και για τη σημερινή ενεργό συμμετοχή του στη δράση .

Πάνω από όλα ευχαριστούμε όλους εσάς τους απλούς πολίτες που ήρθατε μαζι μας κι αυτή την Κυριακή αλλά και τους εθελοντές του Save your Hood για τον καθαρισμό του χώρου στη Λίμνη Τριαδίου.

Είμαστε πολλοί ....μπορούμε να γίνουμε ακόμη περισσότεροι !!!
φροντίζουμε, αγαπάμε και ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας...
Ο τόπος μας αλλάζει ...


Ραντεβού τη Μεγάλη Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι!!!

Συνεχίζουμε με το ίδιο κέφι και μεράκι!"