Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδιωτών: "Χρέος όλων μας να παλέψουμε κατά του λατομείου" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδιωτών: "Χρέος όλων μας να παλέψουμε κατά του λατομείου"

 

Σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδιωτών καταφέρεται στην ιδέα ανοίγματος λατομείου στο χωριό τους.

//Ανακοινωση:

"Επανέφεραν το θέμα του ανοίγματος του Λατομείου εκ νέου οι αδελφοί Ουργανζιδη αφού προσέφυγαν στο επικρατείας . 

Η υπόθεση εκδικάζεται περί τα τέλη του Σεπτέμβρη και δε θα μπορούσε να μας βρει ασυγκίνητους. Άλλωστε ο πολιτιστικός σύλλογος τα τελευταία χρόνια υπήρξε μπροσταρης και καθοριστης των εξελίξεων. 

Ήδη ασχολούμαστε με το φλέγον αυτό ζήτημα πάνω από ένα μήνα διότι θέλαμε να μελετήσουμε προσεκτικά την προσφυγή και σε συνεργασία με τον νομικό μας σύμβουλο κύριο Κατζικα και όχι μόνο να καθορίσουμε το πλάνο των πολύπλευρων ενεργειών μας.

 Θα ενημερωθείτε άμεσα όλοι οι φίλοι και τα μέλη,για τις μελλοντικές δυναμικές ενέργειες, όπου πρέπει να συμμετάσχουν άπαντες. 

Πραγματικά η διαχρονική πραγματικότητα όπως έλεγε και ο αξέχαστος φίλος, συντοπίτης μας και δυναμικό μέλος του συλλόγου μας Μανώλης Πολίτης, στην εφημερίδα του συλλόγου τον Απρίλη του 2008 "η απάντηση στην αρχική μου απορία χρειάζεται το Λιβάδι ένα λατομείο; ήρθε μόλις πήγα και το είδα. 

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να μεγαλώσουμε το Λιβάδι και να τον κάνουμε ένα τόπο που να τον χαιρόμαστε εμείς και οι επισκέπτες του " Για όλους αυτούς που δεν είναι σήμερα μαζί μας , αλλά έδωσαν αγώνα και αγαπούσαν το χωριό και τα βουνά που το περιστοίχιζαν και που οι θύμησες τους είναι ακόμα ζωντανές, αλλά και για εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας, επιβάλλεται να δώσουμε το επόμενο διάστημα το ξεκάθαρο στίγμα μας".

Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδιωτών