Σουρωτή: Αλλαγή όψης της κεντρικής πλατείας του χωριού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σουρωτή: Αλλαγή όψης της κεντρικής πλατείας του χωριού


Σε επισκευές και διορθωτικές ενέργειες στην πλατεία Σουρωτής επιδόθηκε σήμερα ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Σουρωτής, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου, κ. 
Θωμά Ασλάνη.

//Ανακοίνωση:

"Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Η πλατεία μας, το κέντρο του χωριού μας, το σημείο αναφοράς της καθημερινότητάς μας, εκεί που χτυπάει η καρδιά όλων μας, άλλαξε όψη!

Χρειάστηκε να επισκευαστούν και να βαφτούν παγκάκια, να αντικατασταθούν σπασμένες πλάκες... μάρμαρα.. κάποια να τα κολλήσουν και να τα γυαλίσουν....να ξαναγίνει η βρύση της πλατείας και να βαφτούν τειχάκια.  

Ταυτόχρονα ασβεστώθηκαν οι κορμοί των δέντρων και τα κράσπεδα γύρω από την πλατεία καθώς στον δρόμο μέχρι το νηπιαγωγείο.
Έτσι το χωριό μας υποδέχεται, κατοίκους και περαστικούς, σε ένα καθαρό περιβάλλον και η πλατεία μας είναι έτοιμη να φιλοξενήσει μικρές και μεγάλες συναντήσεις και να προσφέρει την ανάσα που, ειδικά αυτό τον καιρό έχουμε όλοι ανάγκη!

Φίλες και φίλοι

Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, που γίνεται ακόμη πιο δύσκολη λόγω των συνθηκών, να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματική λειτουργία της καθημερινότητας.

Είναι χρέος και καθήκον του Δήμου και του Τοπικού Συμβουλίου να φροντίζουμε τους κοινόχρηστους χώρους, έτσι ώστε με καθαριότητα, καλαισθησία, πολιτισμό και ασφάλεια να μπορούν τους απολαμβάνουν και να τους χαίρονται όλοι.

Είναι όμως αντίστοιχα χρέος και καθήκον όλων των κατοίκων, κάθε ηλικίας, να τους χρησιμοποιούν με προσοχή και σεβασμό, ώστε το αποτέλεσμα αυτής της κοινής προσπάθειας να έχει διάρκεια και αντοχή!

Ο Πρόεδρος κ.Θωμάς Ασλάνης,
Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον φίλο του
Κ.Γουλη Παπαδόπουλο της εταιρείας Goulis Barbeque, για την προσφορά της βρύσης!

Επίσης ευχαριστεί τους,
κ. Σταύρο Καλαϊτζίδη
κ. Βασίλη Κακκάλη και τους κ.κ.Αφοι Τσιτουρίδη εταιρεία πλακιδίων, τον καθένα ξεχωριστά για τις προσφορές τους στο εγχείρημα αυτό.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σουρωτής σε μήνυμα του αναφέρει:
Εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα προσωπικά, ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΝΥΞΗ για την Μεγάλη Εβδομάδα που έρχεται και ΚΑΛΗ και ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Ο Πρόεδρος
Θωμάς Ασλάνης"