Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Νέου Ρυσίου . Εδινε μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Νέου Ρυσίου . Εδινε μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊόΈφυγε από την ζωή ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Ρυσίου, του δήμου Θέρμης, Χρήστος Θωμάρεϊς, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρο το δήμο Θέρμης καθώς ο Χρήστος Θωμάρεϊς υπήρξε από τα παλαιότερα και δυναμικότερα στελέχη της αυτοδιοίκησης.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος επισημαίνει: 

«Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Χρήστου με τον οποίο συμπορευτήκαμε για πάρα πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Ήταν από τους στενότερους συνεργάτες και τα πολυτιμότερα στελέχη του δήμου μας. 

Υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στην Κοινότητα του Νέου Ρυσίου την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Η οικογένειά του αλλά και οι συμπολίτες του θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την προσφορά του. 

Προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του, που μαζί οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε, όσα έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαρία και στα παιδιά του Φωτεινή και Σοφοκλή».


Δεν υπάρχουν σχόλια