Σουρωτή: Έργα διαγραμμίσεων και τοποθέτησης κώνων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σουρωτή: Έργα διαγραμμίσεων και τοποθέτησης κώνων



Ολοκληρώθηκε σήμερα η δεύτερη φάση του σχεδιασμού των διαγραμμίσεων των διαβάσεων διέλευσης πεζών στη Σουρωτή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινότητας Σουρωτής στο Facebook. Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως τοποθετήθηκαν κώνοι στην συμβολή των οδών Αθ. Διάκου και Αγ. Αναργύρων (οικεία Μπότσογλου).

//Ανακοίνωση:

"Όπως είχατε ενημερωθεί και σε παλαιότερη ανάρτηση, πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο σκέλος του σχεδιασμού μας, σε ότι αφορά την ασφαλή διέλευση των πεζών γύρω από τους δρόμους που βρίσκονται στην πλατεία της Σουρωτής και όχι μόνο.
Στις ήδη υπάρχουσες διαβάσεις προστέθηκαν διαγραμμησεις STOP
Δημιουργήθηκε επίσης και μία καινούργια διάβαση πεζών με διαγράμμιση STOP στο ύψος των στάσεων καθώς και στις εισόδους του κοιμητηρίου του χωριού.

Θα υπάρξει και άλλη παρέμβαση.

Τοποθετήθηκαν επίσης κώνοι στην συμβολή των οδών Αθ. Διάκου και Αγ. Αναργύρων (οικεία Μπότσογλου), προκειμένου να εξυπηρετεί τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ κυρίως, καθώς και τα διερχόμενα οχήματα.

Ευχαριστούμε για την συμβολή του, τον Αντιπρόεδρο του Π.Σ.Σ. κ. Χατζηναούμ Γιάννη για την τοποθέτηση των κώνων.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες Τεχ. Εταιρίας κ.κ. Μπαλίκα Διονύση και Αραβίδη Αντώνη για την συνεισφορά τους σε όλο αυτό το εγχείρημα."