Κόκκινες Πασχαλινές ευχές για όλα τα παιδάκια & τους γονείς της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Δ. Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κόκκινες Πασχαλινές ευχές για όλα τα παιδάκια & τους γονείς της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Δ. Θέρμης



Γοητευμένη από τον επίκαιρο πίνακα του Βασίλη Ιθακήσιου, του Ολύμπιου ζωγράφου, “Πανσέδες” εύχομαι οι μέρες που έρχονται να μας γεμίσουν με αγάπη, υγεία, χαρά, υπομονή, δημιουργικότητα και ελπίδα.

Επιστροφή στην κανονικότητα και στις φωλιές των δομών μας που είναι πάντα έτοιμες να αγκαλιάσουν και πάλι τα αγαπημένα μας παιδάκια.

Ο νους και ο λογισμός μας τόσο καιρό ήταν με τα παιδιά μας και η συνεχής επικοινωνία του παιδαγωγικού προσωπικού με τους γονείς, ελπίζουμε ότι πρόσφερε ουσιαστική βοήθεια στη διαχείριση των παιδιών μας αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα που φτάνει στο τέλος του.

Ελένη Τσολακίδου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Δ. Θέρμης


Ευχές των Προϊσταμένων και των Παιδαγωγών των δομών μας.


Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Θέρμης





Βρεφονηπιακός Σταθμός “Μελισσόπουλα”

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το σχολείο μας γέμιζε με τις παιδικές φωνούλες. Μας λείψατε και σας λείψαμε. Ένας υποχρεωτικός αποχωρισμός κατά τον οποίο κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να είμαστε σε επαφή μαζί σας και με τα ζουζούνια μας, με την ελπίδα ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, υγιείς, δυνατοί και χαρούμενοι.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τα τελευταία μας δωράκια για το Πάσχα, που ετοιμάσαμε με όλη μας την αγάπη.

Πολλές ευχές από όλους μας για Καλή Ανάσταση




Βρεφονηπιακός Σταθμός “Ελαφάκια”

Άλλο ένα Πάσχα διαφορετικό απ’ αυτά που έχουμε συνηθίσει πλησιάζει.

Αυτές τις μέρες έρχονται στο μυαλό μου εικόνες από τον παιδικό μας σταθμό να αποτελεί ένα χαρούμενο και δημιουργικό πασχαλινό εργαστήρι. Με χαμόγελα, κατασκευές, παιχνίδια και γλυκίσματα πολλά. Μπορεί η απόσταση να μας χωρίζει, αλλά η αγάπη μας φέρνει πιο κοντά.

Φροντίσαμε λοιπόν να παραλάβουν όλα τα παιδιά πασχαλινές κατασκευές και δωράκια που θα μπορούν να τις απολαύσουν στην ασφάλεια του σπιτιού, όμως να τους θυμίζει τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει στο σχολείο τους και την υπόσχεση ότι θα έρθουν και άλλες καλύτερες μέρες.

Ευχές για Καλό Πάσχα και καλή αντάμωση από όλου εμάς!




Βρεφονηπιακός Σταθμός “Νότες Στοργής”

Αυτό το Πάσχα, αν και διαφορετικό από τις άλλες χρονιές, ευχόμαστε να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη κι ευτυχία.

Να καταφέρουμε σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να μπορέσουμε ν΄ αγκαλιάσουμε τα παιδάκια του σταθμού μας, που τόσο μας έχουν λείψει!

Ολόθερμες ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!






Παιδικός Σταθμός Καρδίας «Γλυκές Μελωδίες»

Μπήκαμε στη τελική ευθεία για το Άγιο Πάσχα. Το δεύτερο Πάσχα που θα γιορτάσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ότι ξέραμε. Πολλά άλλαξαν στη ζωή μας, αλλά η αγάπη και το ενδιαφέρον μας, για τα μικρά “αγγελούδια” μας παραμένει αναλλοίωτο. Επιθυμία μας βαθιά, είναι να βγουν τα παιδιά μας αλώβητα απ’ όλο αυτό που βιώνουν. Ετοιμάσαμε με μεγάλη χαρά διάφορες κατασκευές, τους προσφέραμε μικρά δωράκια, ώστε να πάρουν μία γεύση από το κλίμα του σχολείου και να ενεργοποιήσουμε τη μνήμη τους, ώστε να νοιώσουν ότι εμείς είμαστε εδώ.





Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Βασιλικών

Αγαπημένοι μας γονείς,

Το αναστάσιμο φως να λάμψει στις καρδιές σας, γεμίζοντας με αισιοδοξία τις ζωές και τις οικογένειές σας.

Ας μην ξεχνάμε ότι το μέλλον είναι τα παιδιά μας και γι ’αυτά αξίζει να κάνουμε πολλές προσπάθειες.

Την αγάπη μας στους μικρούς μαθητές μας!

Ελπίζουμε να ανταμώσουμε σύντομα και να ήμαστε όλοι υγιείς!

Με βαθιά εκτίμηση και αγάπη,

Η Προϊσταμένη και το Προσωπικό του Δημοτικού Β/Ν.Σ. Βασιλικών