Εθελοντική Δράση Πολιτών Θέρμης - Τριαδίου: Συνεχίζονται οι δράσεις καλλωπισμού στο Πολιτιστικό Κέντρο Τριαδίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εθελοντική Δράση Πολιτών Θέρμης - Τριαδίου: Συνεχίζονται οι δράσεις καλλωπισμού στο Πολιτιστικό Κέντρο Τριαδίου


Συνεχίζονται οι δράσεις καλλωπισμού στο Πολιτιστικό Κέντρο Τριαδίου από την Εθελοντική Δράση Πολιτών Θέρμης - Τριαδίου, η οποίες έχουν ξεκινήσει από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

//Ανακοίνωση:

"Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη πιστοί και πάλι στο ραντεβού μας, γιατί ο εθελοντισμός είναι αγάπη για τον τόπο μας με πράξεις και με νέες εθελόντριες κοντά μας, από Θέρμη και Κομοτηνή!!!

Βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά στο σημείο του Πολιτιστικού Κέντρου Τριαδιου για να ολοκληρώσουμε τον καλλωπισμό του εξωτερικού του χώρου.

Ολοκληρώσαμε το βάψιμο στα κάγκελα του κτηρίου, βάψαμε επίσης τα περβάζια ενώ δημιουργήθηκε από τη Μαγδα μας ένας πανέμορφος βραχόκηπος , φυτεύτηκαν νέα λουλούδια και σχεδιάστηκε ένα υπέροχο παιχνίδι κουτσό για τους μικρούς μας φίλους.

Με τη βοήθεια του Άρη ξύθηκαν οι κερκίδες του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ και προετοιμάστηκαν ώστε να είναι έτοιμες να βαφτούν στην επόμενη συνάντηση μας!!

Μεγαλώνουμε και δυναμώνουμε !!!

Ευχαριστούμε τους νέους εθελοντές που αγκάλιασαν τη σημερινή μας δράση ακόμη και τους φιλοξενούμενους στον τόπο μας .....που συνεχώς αλλάζει ...και ανανεώνεται !!!

Αγαπάμε, φροντίζουμε και ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας και τους χώρους που παίζουν τα παιδιά μας...

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση σας!!!
Ανάσταση σε ότι ποθείτε ...υγεία και ευημερία στους συμπολίτες μας!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΝΤΟΥ"