Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων
Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών από τα ερείσματα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από τον κόμβο Αεροδρομίου (προφ. Ηλία) έως τον κόμβο Μουδανίων.


Το βραχυχρόνιο πρόγραμμα προβλέπει οι εργασίες να εκτελεστούν με κατεύθυνση προς Χαλκιδική:


Α) Την Πέμπτη 22/04/21 και την Παρασκευή 23/04/21 από τον κόμβο Αεροδρομίου (προφ. Ηλία) έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου


Β) Την Μ. Δευτέρα 26/04/21 έως την Μ. Τετάρτη 28/04/21 από τον κόμβο Τριλόφου έως τον κόμβο Ν. Καλλικράτειας.


Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις ώρες από τις 7.00 έως τις 17.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και θα αποκλείεται η δεξιά λωρίδα σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη τους. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται όπως προβλέπεται σύμφωνα με τις σχετικές Αποφάσεις.


Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Μουδανίων και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Οι εργασίες θα συνεχιστούν μετά τις εορτές του Πάσχα, έως ότου ολοκληρωθούν και στα δύο ρεύματα. Θα υπάρχει σχετική νεότερη ενημέρωση.
Δεν υπάρχουν σχόλια