Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στη Ν.Ραιδεστό - Δείτε σε ποιες οδούς και τι ώρες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στη Ν.Ραιδεστό - Δείτε σε ποιες οδούς και τι ώρες


Διακοπές ρεύματος την Κυριακή 04/04 στη Ν. Ραιδεστό και εκατέρωθεν των Εθν. Οδών Θεσ/νίκης - Μουδανίων και Θεσ/νίκης - Πολυγύρου
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 04/04, συγκεκριμένα:

- Από τις 08.00 έως τις 12.00, η διακοπή θα λάβει χώρα στους καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της Εθν. Οδού Θεσ/νίκης - Μουδανίων από το ύψος των ζαχαροπλαστείων "ΝΙΚΟΣ" και "Χατζηφωτίου" μέχρι τη διασταύρωση Λακκώματος.

- Από τις 11.30 έως τις 14.00, η διακοπή θα λάβει χώρα στους καταναλωτές που βρίσκονται σε όλη την Κ. Ν. Ραιδεστού, εκατέρωθεν της Εθν. Οδού Θεσ/νίκης - Πολυγύρου από το ύψος της "Coca Cola Τρία Έψιλον" μέχρι τη διασταύρωση προς τον οικισμό "Στέγη", συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών που βρίσκονται στη ΒΙ.ΠΕ Ν. Ραιδεστού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. 

Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.