Δύο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για εμπορία κοκαΐνης και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δύο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για εμπορία κοκαΐνης και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών



Δύο συλλήψεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη για εμπορία κοκαΐνης και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Στη σύλληψη ατόμου που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών προχώρησαν, έπειτα συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 52χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (20-04-2021) σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του, καθώς και στην οικία του και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 141,05 γραμμαρίων
  • Χρηματικό ποσό 1.100 Ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών
  • Ουσίες για νόθευση κοκαΐνης
  • Εξοπλισμός για την ανάμιξη και συσκευασία των ναρκωτικών και
  • Κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακόμα, συνελήφθη από αστυνομικούς υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με κλεμμένο όχημα.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (20-04-2021) στην περιοχή της Σίνδου, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνας εντόπισαν Ι.Χ. Φορτηγό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την προηγούμενη ημέρα, ενώ με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Χαλάστρας και συνελήφθη ο 28χρονος οδηγός, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν έξι (6) αλλοδαποί, δύο (2) εκ των οποίων στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων διαμονής στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.