Η ανακοίνωση του προέδρου Λιβαδίου για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Κοινότητα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ανακοίνωση του προέδρου Λιβαδίου για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Κοινότητα


//Ανακοίνωση

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ

Συνεργείο της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Θέρμης κλάδεψε τα δένδρα που εμπόδιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικές οδούς της Κοινότητας.


Εγκαταστάθηκε και πάλι στο Λειβάδι η τεχνική εταιρεία Κουμιώτη και συνέχισε το έργο των ασφαλτοστρώσεων, το οποίο είχε διακοπεί πριν τις εορτές των Χριστουγέννων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Απομένουν ακόμη ορισμένα τμήματα οδών και το δάπεδο του γηπέδου μπάσκετ, τα οποία προβλέπεται να περατωθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Συνεργείο του Δήμου απομάκρυνε τα περίσσια υλικά που είχαν συσσωρευτεί στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου.

Ο ηλεκτρονικός του Δήμου Γρηγόρης Μόσχου επισκεύασε τις βλάβες στα εξαρτήματα των κεραιών της τηλεόρασης στη μεγάλη δεξαμενή, ώστε να λειτουργεί η αναμετάδοση του σήματος, η οποία είναι προβληματική ένεκα της παλαιότητας των εξαρτημάτων και των συστημάτων. Καθίσταται αναγκαία η ανανέωση του συστήματος αναμετάδοσης του σήματος με τη χρήση της νέας ψηφιακής τεχνολογίας καθόσον η περιοχή του Λειβαδίου καλύπτεται από νέο πρόγραμμα της Digea ήδη από τα μέσα Μαρτίου 2021.

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών εφαρμογών Βασίλης Μουστάκας, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σπύρος Γαντάς και ο αντιδήμαρχος πρασίνου Στέλιος Γκιζάρης επισκέφτηκαν το Λειβάδι και εξέτασαν επί τόπου τα προβλήματα αυτά της Κοινότητας.


Εκ μέρους των κατοίκων του Λειβαδίου ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα της Κοινότητας.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας
Δημήτρης Β. Γουδήρας