Το εξωφρενικής σχεδίασης εξάτροχο Apocalypse HellFire - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το εξωφρενικής σχεδίασης εξάτροχο Apocalypse HellFire



Για όσους θεωρούν την Mercedes-AMG G63 6×6 ένα βαρετό όχημα, η Apocalypse Manufacturing έχει τη λύση.
Η αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής μοναδικών σε εμφάνιση και δυνατότητες ημιφορτηγών και pick up παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα με τον ευφάνταστο τίτλο Apocalypse HellFire, το οποίο βασίζεται στο πλαίσιο ενός εκ των Jeep Wrangler ή Gladiator.



Βέβαια, κοιτώντας το ουδεμία σχέση έχει με τα παραπάνω μοντέλα, καθώς το θηριώδες όχημα έχει ουσιαστικές διαφορές, όπως την τοποθέτηση και τρίτου κινητήριου άξονα, με συνολικά έξι τροχούς. 

Επίσης, έχουν γίνει εκτεταμένες αλλαγές στο αμάξωμα, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης νέων σιδερένιων εμπρός και πίσω προφυλακτήρων, αλλά και πλαϊνών μπαρών. 

Εντυπωσιακή είναι και η εμπρός μάσκα, χάρη στην τολμηρή της εμφάνιση, ενώ δεν λείπουν η φωτεινή μπάρα LED και το κάλυμμα γύρω από το παρμπρίζ.



Ο κινητήρας που τοποθετείται στο Hellfire είναι ο γνωστός μας V8 από το Dodge Challenger Hellcat των 6,2 λίτρων που με τη βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει 750 ίππους και 881 Nm ροπής. 

Το τερατώδες μοτέρ συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων που στέλνει την ισχύ στο μεσαίο διαφορικό και κατόπιν είτε στους τέσσερις, είτε και στους έξι τροχούς, ανάλογα τις ανάγκες του οδηγού. Παράλληλα τις εξαιρετικές του «εκτός δρόμου» ικανότητες ενισχύει η ενεργητική ανάρτηση και τα ελαστικά 40”. 

Για όποιον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του συγκεκριμένου Apocalypse HellFire να αναφέρουμε ότι βρίσκεται στην έκθεση South Florida Jeeps στο Fort Lauderdale της Φλόριντα και πωλείται έναντι του ποσού των 199.990 δολαρίων.