Καλοκαιρία και ζέστη τη Μεγάλη Εβδομάδα, έρχονται 30άρια και 35άρια - Ο καιρός στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καλοκαιρία και ζέστη τη Μεγάλη Εβδομάδα, έρχονται 30άρια και 35άρια - Ο καιρός στη ΘέρμηΜε γενικά καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια που θα εναλλάσσεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, ενώ κάποια φαινόμενα που αναμένονται κυρίως τη Μεγάλη Τετάρτη (28/04) θα είναι τοπικού χαρακτήρα.

Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα από τη Μεγάλη Τετάρτη

Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό του καιρού της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι η συνεχής σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Στην εικόνα που ακολουθεί παρουσιάζεται η μέγιστη θερμοκρασία που αναμένεται έως και το Μέγα Σάββατο (01/05) σε 5 επιλεγμένες πόλεις της χώρας. 

Όπως φαίνεται σε αυτή, σε αρκετές περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία από την Μεγάλη Παρασκευή (30/4) κι έπειτα θα πλησιάσει ή ακόμη και θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Ο Καιρός στη Θέρμη
Ανοδικές τάσεις στη θερμοκρασία για τη Μ.Εβδομάδα και για τη περιοχή της Θέρμης. 
Η μεγαλύτερη θερμοκρασία σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία θα σημειωθεί στη Θέρμη την Παρασκευή (29 βαθμοί) ενώ η χαμηλότερη το πρωί της Μ.Τρίτης στη Περιστερά (8 βαθμοί).

Δεν υπάρχουν σχόλια